Hard Body open training - u nedjelju na Bundeku!

Image

U nedjelju 05.07.2015. od 18-20 h u Zagrebu na Bundeku (na livadi pokraj jezera iznad tribina) održati će se Hard body promotivni trening. Treninzi su otvoreni i besplatni za sve građane. 

Dođite i probajte originalne Hard body programe, bazirane na prirodnim pokretima vlastitog tijela.

Dođite na zajedničko druženje i vježbanje. Resetirajte se i osjetite nevjerojatni osjećaj lakoće u vlastitom tijelu nakon Hard body treninga! Nakon toga slijedi ispred fitness centra Dream gym roštilj & party za sve!

Što je to Hard body?

Hard body je kompletan fitnes sustav koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života! To je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard body grupni program vježbanja.

Kreator i osnivač Hard body sustava vježbanja je kineziolog Tomislav Dolušić.

Trening program se sastoji od devet originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od pet DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistkinje Diana Gluhak i Alma Letić.

Ovaj program namijenjen je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Na Bundeku ćemo prikazati Hard body bodyweight varijantu vježbanja, idealnu za provedbu na otvorenom, prilagođenu za vježbanje svih dobnih skupina, žena i muškaraca. Vježbe se mogu izvoditi na početnom, srednjem, te vrlo visokom nivou.

Što je to Hard body for Kids?

To je novi Hard body program kojeg promoviramo ovom prilikom, a koji je sastavni dio novog programa Hard body Sport Academy, koji je specijalno dizajniran za hotele, te će svoju premijeru imati ovog ljeta u prekrasnom hotelu Liburna na Korčuli.

Hard body for Kids je kombinacija programa Yoga for Kids, koju vode naši cert treneri Katarina Meglić Ptičar i Alen Ptičar, te programa Athletic for Kids koju vodi naša cert trenerica Tina Gaćina Perković. Uz te programe, tu je dodano još mnogo elemenata za pravilan razvoj djece, kao i prilagođenih vježbi iz našeg bazičnog Hard body programa.

Yoga, atletika, gimnastika, kao i svi drugi elementi programa Hard body for Kids, nije ozbiljna stvar za odrasle, već najbolja zabava u gradu! Zato što se na treningu zezamo, trčimo, skačemo, igramo se i družimo, te uz to puno naučimo. Podržavajuća atmosfera potiče djecu da se opuste i zabave, dok istovremeno razvijaju snagu, koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu, kao i svjesnost, bolji fokus, te koncentraciju i samopouzdanje.

Raspored treninga na Bundeku:

18-19 h Hard body kids (paralelno 2 programa Hard body Yoga for Kids & Hard body Athletic for Kids) To je naš novi promotivni program za klince 5-14 godina
Treneri: Katarina Meglić Ptičar, Tina Gaćina Perković & Alen Ptičar

19-20 h Hard body (promocija našeg programa prilagođenog za vježbanje na otvorenom – samo bodyweight)
Treneri: Tomislav Dolušić, Danijel Vovk, Dalibor Delić, Romeo Raukar, Antonija Ivičak & Štefica Trputec

Saznajte više o Eventu: https://www.facebook.com/events/1466505526994292/, kao i o Hard body programu vježbanja www.hard-body.com.hr

Osjetite atmosferu najšašavijeg team-a. Pridružite nam se na Bundeku!

Objavljeno 07.01.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!