Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Samo 5 krugova po 3 vježbe: Trening cijeloga tijela Alexije Clark

Image

Ako ste ikada odradili ijedan trening po planu Alexije Clark znate da se radi o vrlo intenzivnom treningu koji će iz vas izvući energiju za koju niste ni znali da je posjedujete.

Trening koji vam danas donosimo je još jedna prava mala poslastica. Trening se sastoji od samo 3 vježbe koje se rade u 5 krugova, bez pauze. Od rekvizita trebate girju i prostirku.

Jeste spremni?

Vježbe radite ovim redom.

5 krugova:

  • 20 swingova girjom – pazite da vježbu radite pravilno, uz pravilan hip hinge. Girju odgurujte kukovima, a ne vucite rukama ili donjim dijelom leđa.
  • 1 minuta "medvjeđeg puzanja" – kod puzanja pazite da stražnjicu spustite nisko i da su leđa ravna.
  • 10 podizanja u bočnom planku sa spajanjem koljena i lakta (svaka strana) – iz pozicije bočnog planka, spustite kukove do poda i vratite ih u plank poziciju istovremeno spajajući gornje koljeno s laktom. Napravite takvih 10 ponavljanja.

Nakon što odradite jedan krug, odmah, bez pauze krenite sa sljedećim krugom. Pauze će vam biti samo vrijeme u kojem iz jedne vježbe prelazite u sljedeću.

Izvedbu sve tri vježbe pogledajte u Alexijinom instagram slijedu:

Nakon ovih 5 krugova, napravite si proteinski shake i uživajte u osjećaju zadovoljstva i umora koji će vas preplaviti nakon ovog treninga.

Objavljeno 20.08.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!