Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Završio je prvi SKOK!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

ZAVRŠIO JE PRVI SKOK, sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji je pratio i međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija, koji se održavao u Boćarskom domu od 15. do 18. travnja 2010.

SKOK

Sajamski je dio predstavio hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme.

SKOK

4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove vam je godine predstavila najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije.

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika na jednom je mjestu okupio instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike i menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije i vrhunske sportaše.

SKOK

Za posjetitelje je bio organiziran i specijalan adrenalinsko-zabavni program:

MULTIPOWER ZONA (pilates s Mariom Valentićem, salsa uz Hrvoja Žaknića, streetshow, hip hop & breakdance uz Megablast, atraktivan borilački sport capoeira uz udrugu Capoeira Amazonas, spinning maraton s Polonom Gosar Ranković, vježbanje s instruktorima Orlando Wellness Groupa na radionicama pilatesa, aerobika, joge, hip hopa...), ZION BIKE TEAM (Freestyle show na BMX&MTB biciklima s Juricom, Aleksandrom, Mislavom i Kristijanom), SKOK STREETBALL CUP powered by NOĆNI HAKL, ZAGREBAČKA ŠKOLA MAČEVANJA, BADMINTONSKI KLUB MEDVEDGRAD, STOLNOTENISKI TURNIR powered by X-PLORER.

SKOK

I na kraju, završna riječ direktora Sajma Orlanda Lopca:

"Dragi prijatelji sporta, poslovni suradnici, vježbači, prezenteri, sudionici SKOK-a. Neopisivo sam ponosan i sretan što smo unatoč svim neplaniranim teškoćama koje su nas zadesile (poput erupcije vulkana koja nam je onemogućila dolazak brojnih predavača, nedjeljnog proloma oblaka, ili proglašenog dana žalosti) SKOK završili uspješno i sa brojnim pohvalama svih Vas. U godini gospodarske krize, nije bilo jednostavno niti pokrenuti ovako veliki projekt, niti ga kvalitetno dovesti do kraja. Nije bilo jednostavno niti izlagačima i sponzorima donijeti odluku da li i u kojoj mjeri se uključiti u potpuno novi proizvod, nepoznat tržištu. Ni Ivanu Baliću i RK Zagreb nije vjerojatno bilo samo tako stati iza mene.. I zbog toga se kao idejni začetnik i direktor cijelog projekta zahvaljujem svima na podršci, i mogu slobodno reći da je SKOK uspjeh svih nas zajedno. U kratko vrijeme smo napravili iznimno puno na popularizaciji sporta i rekreacije, i vjerujemo i nadamo se da ćemo u budućnosti dobiti podršku i institucija grada i drugih poslovnih subjekata. Na kraju, siguran sam da će se uskoro pojaviti brojni "direktori" i "organizatori" raznih sportskih, beauty, fitness i wellness sajmova, no SKOK je samo jedan. Najveći i najprepoznatljiviji. Tako će biti i u 2011."

Objavljeno 21.04.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!