Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Osvojena 2 zlata na IFBB Europskom prvenstvu u Maastricht-u!

Image

Reprezentacija Hrvatske se upravo vratila sa nastupa na Europskom prvenstvu za muškarce u bodybuildingu i classic bodybuildingu koje je održano od 14.5.-17.5. 2010. godine u gradu Maastricht u Nizozemskoj u organizaciji IFBB organizacije.

Hrvatski natjecatelji koji su prisustvovali natjecanju:
Antonio Furić zlatna medalja u kategoriji BB do 100 kg
Dražen Vrbančić zlatna medalja u kategoriji CBB +180cm
Robert Horvat - peto mjesto u kategoriji CBB do 170 cm
Slaven Petrović - peto mjesto u kategoriji CBB do 175 cm

Pogledajte slike s Europskog prvenstva:

Reprezentacija pod vodstvom prof. Damira Sisera je i ovaj puta postigla vrhunske rezultate. Zlato su osvojili u vrlo žestokoj konkurenciji dvojica naših dugogodišnjih natjecatelja; u kategoriji bodybuilding do 100 kg zlatom se okitio Antonio Furić, dok je u kategoriji classic bodybuilding plus 180 cm slavio Dražen Vrbančić.

Reprezentaciju pored osvajača zlata činila su još poznata imena hrvatske bodybuilding scene. Robert Horvat i Slaven Petrović plasmanom u finale u classic bodybuildingu, osvajaju peto i šesto mjesto u vrlo jakim kategorijama do 170cm i do 175 cm. Peti član reprezentacije Marijan Mesec koji je u odličnoj formi nastupio u kategoriji classic bodybuilding plus 180 cm, nažalost nije izborio finale.

Ponovno je Hrvatska postigla zavidan uspjeh na međunarodnom natjecanju te pokazala kako je domovina odličnih bodybuildera, bodybuilderica i body-fitness natjecateljica.

Čestitke cijeloj reprezentaciji!

Objavljeno 22.05.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!