Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Detoksikacija organizma uz podršku prirode

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Detoksikacija organizma uz podršku prirode

Svakodnevno unosimo u organizam mnoge sintetske sastojke i to najčešće hranom. Pri tome zanemarujemo činjenicu da neki od njih postaju toksični ako se dugoročno talože u organizmu.

Često se objavljuju razna istraživanja o neškodljivosti supstanci u hrani, no nitko zapravo ne primjećuje da kad prehrambena industrija objavi istraživanje o neškodljivosti nekih sastojaka u hrani da se zapravo radi o kratkoročnim istraživanjima, a mnoge supstance postaju toksične tek taloženjem u organizmu, odnosno nakon duljeg konzumiranja.

U današnje je vrijeme u našem organizmu mnogo toksina koji nisu postojali prije 50 godina. Sve se češće možemo uvjeriti u jaku povezanost mnogih sastojaka iz hrane i pića te specifičnih bolesti koje se doduše pojavljuju tek nakon dugog niza godina.

"Izmislili" smo i modernu riječ za toksine – "slobodni radikali", a upravo su oni uzrok bolesti kao što je rak, multipla skleroza, kronična iscrpljenost, neplodnost, razne upale i slično.

Zelena magmaU borbi protiv slobodnih radikala od velike pomoći može biti Zelena magma, prirodni dodatak prehrani spravljen od dehidriranog praha mladog lišća ječma koji zbog visokog udjela klorofila i minerala odlično djeluje protiv želučanih problema, a pomaže i kod povišenog kolesterola.

Svakako valja naglasiti i njezina detoksicirajuća, protuupalna i antibakterijska svojstva zahvaljujući obilju vitamina i minerala. Upravo u proljeće nam je, nakon duge zime i teške hrane potrebno očistiti i detoksicirati organizam a ovaj je proizvod u tome nezamjenjiv.

LIŠĆE MLADOG JEČMA – PRIJATELJ IMUNITETA

je da lišće mladog ječma aktivira imunitet. ng

Lišće mladog ječma iz Zelene Magme uzgaja se na najplodnijoj zemlji u Japanu u blizini Pacifika u Kaliforniji.

Uzgaja se bez pesticida i umjetnih gnojiva. Izvanredno je hranjivo, jer sadrži obilje fitokemikalija uključujući i antioksidanse koji štite organizam od slobodnih radikala. Kada se pomiješa sa sokom ili vodom, Zelena Magma cjeloviti je napitak bogat klorofilom s odličnim omjerom beta karotena, proteina, minerala, aminokiselina, aktivnim enzima i vitamina C, e te B1, B2, B3 i B6. Njezin blago alkalni prah pomaže i pri neutraliziranju kiseline koja nastaje konzumiranjem mesa i masne hrane.

Istraživači na jednom od renomiranih sveučilišta kao što je University of California otkrili su da ječam sadrži snažni antioksidans superoksid dizmutazu 2“-glikosilisoviteksin i vitamin e. Svaka od ovih važnih fitokemikalija pokazala se kao učinkovita pomoć u prevenciji peroksidacije masti uzrokovane slobodnim radikalima.

Jedinstveni, patentirani i doista poseban proces proizvodnje ovog prirodnog dodatka prehrani, u kontroliranim uvjetima pod određenom temperaturom, tehnikom isušivanja osmišljen je na jedinstveni način kako bi zadržao hranjive tvari i enzime aktivnima i jednako kvalitetnima.

Dehidrirani prah lišća ječma od oksidacije štiti maltodekstrin, složeni ugljikohidrat koji osim što stabilizira Zelenu Magmu daje joj i hranjivu vrijednost te za razliku od jednostavnih šećera ne utječe na promjenu razine šećera u krvi. Zelena Magma vrlo je učinkovita u ublažavanju alergija, uklanja proljetni umor te vrlo učinkovito eliminira štetne tvari iz organizma a mogu ju konzumirati i odrasli i djeca.

Vjerujemo da smo vam uspjeli približiti sve blagodati Zelene Magme te da ćete ju potražiti kako biste održali svoje zdravlje i vitalnost.

U bio&bio trgovinama potražite prah ili tablete i uvjerite se u njezinu učinkovitost.

Objavljeno 27.04.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!