Jedinstvena prilika: do 42% popusta na odabrane trake za trčanje

3. ReebokXchallenge trening: Before&After - trčite i osvojite nove Reebok tenisice!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Želite li dan provesti u prirodi, pritom nešto dobro napraviti za svoje zdravlje, a imati mogućnost osvojiti vrijednu nagradu? Osim toga, želite li pobjediti samoga sebe i nasmijati se kad usporedite svoje fotke prije i poslije treninga? 

Ako ste pozitivno odgovorili na gore navedena pitanja, tada u subotu 8. travnja u 10 ujutro dođite u park Maksimir i sudjelujte na 3. ReebokXchallenge treningu: Before&After!

reebok

Trening: BEFORE & AFTER!

  • Trening je napravljen kao utrka dužine 6 km (i još malo), a nagrađujemo najbrže
  • Sudjelovanje se ne naplaćuje i nema službenog mjerenja vremena
  • Sve sudionike fotografirat ćemo prije i nakon treninga

Gdje: Park Maksimir, Glavni ulaz

Kada: Subota 08.04.2017

reebok

O treningu

I novim i starim zaljubljenicima u trčanje dobro je imati podsjetnik na pravila. Treći po redu ReebokXchallenge trening zamišljen je kao utrka koja nema službenog mjerenje vremena, a cilj je završiti u vremenu kojim ćete pobijediti sami sebe.

Za najbrže, Reebok i partner projekta Intersport pripremili su nove Print Smooth tenisice, a za sve sudionike fotografije prije i nakon utrke. Želimo uloviti emociju trkača nakon utrke i usporediti je s onom s početka.

Bit će zabavna, vesela i #BeMoreHuman atmosfera, a dobar osjećaj nakon treninga je garantiran! Dođi i trči s nama bez obzira na dob i razinu kondicije, sigurni smo da će ovih 6 km (i još malo) biti odličan trening za sve sudionike što će pokazati i fotografije snimljene nakon ulaska u cilj.

Prijave su moguće do 05.04. u 23.59., a potrebno se prijaviti na službenoj stranici ReebokXchallenge.

Raspored događanja

  • 10:00 - 10:45 Prijave i "Before" fotografiranje
  • 10:45 - 11:00 Zagrijavanje by Tomislav Jurak
  • 11:00 Start

Po završetku utrke "After" fotografiranje

Treneri

Zagrijavanje će voditi Tomislav Jurak.

Isprobajte Print Smooth kolekciju!

reebok

Na samom RXC treningu Reebok & Intersport pripremili su Print Smooth testnu kolekciju tenisica kako bi svi zainteresirani mogli na licu mjesta probati tenisice idealne za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise.

Print Smooth su elegantne tenisice za trčanje posve novog dizajna i performansi. U razvojnom putu ovog modela, osnovni cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja, te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i fitness treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

Objavljeno 27.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!