Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pogledajte kako je bilo na drugom ReebokXchallenge treningu posvećenom Krav Magi

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Drugi ReebokXchallenge trening koji se 11. ožujka održao u zagrebačkom City Center one EAST nosio je naziv: Get Stronger - Osnaži se uz Krav Magu! Uz Krav Maga trening, posjetitelji su iskoristili drugi ReebokXchallenge i testirali nove Reebok Everchill TR tenisice te osvojili nagrade!

Za one koji su se prvi put susreli s Krav Magom, instruktori su pojasnili ovaj moderan sustav samoobrane namijenjen muškarcima, ženama ili djeci te prezentirali kako savladati praktičnu metodu borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.

reebok

Dodatno, sudionici drugog ReebokXchallenge treninga posvećenog Krav Magi su naučili da ova disciplina uz trajno znanje samoobrane omogućava bolju kondiciju i jača samopouzdanje. Tijekom samog treninga treneri su pokazali prisutnima kako kontrolirati reakcije u stresnim i/ ili opasnim situacijama.

"Sve je prošlo jako dobro, u skladu s očekivanjima. Ne treba to vjerojatno navoditi, ali instruktori su se stvarno dobro pripremili za ovaj event.", ističe instruktor Krav Mage, Tomislav Peranić iz Krav Mage Hrvatska.

"S obzirom na jaku najavu događaja i veliki broj prijavljenih, odaziv je bio izniman. Demonstracija je održana nasred hodnika i pratio ju je velik broj okupljenih. Na besplatnom treningu, kojeg je kolega vodio, ostali su samo najhrabriji, ali dovoljnan broj da je tatami bio pun. Na kraju su zadovoljni bili svi iz Reeboka i Krav Mage Hrvatska, a vjerojatno i prolaznici budući da ih je dosta ostalo gledati cijeli program.

reebok

Imali smo uvodnu najavu i pozdrav instruktora, a poslije toga demonstraciju vještine koju su radili instruktori i nekoliko polaznica. Odradili su dosta obrana od napada i prijetnji oružjem (pištolj, palica, nož), također oslobađanja od gušenja i hvatova za ruku s udarcem, te neka rušenja nakon obrane inicijalnog napada.

Demo je bio brz, dinamičan, vidjelo se da su instruktori dobro uvježbani i ispunio je svoju svrhu. Gledatelji su bili prilično zadivljeni, dosta ih je vadilo mobitele za snimanje i slikanje. Nakon demostracije je uslijedio trening na kojem su zainteresirani mogli isprobati neke bazične stvari, odnosno osnove. Konkretno, obrane od udarca otvorenim dlanom (od šamara) i oslobađanje od gušenja sprijeda, a sve je trajalo oko sat vremena.", zaključuje Peranić.

Kako je bilo na drugom ReebokXchallenge treningu pogledajte na videu:

Sljedeći, treći ReebokXchallenge trening očekujte u subotu 8. travnja u parku Maksimir. Pod nazivom "Before&After" očekuje nas trkački trening.

Treći po redu ReebokXchallenge trening zamišljen je kao utrka koja nema službenog mjerenje vremena, a cilj je završiti u vremenu kojim ćete pobijediti sami sebe. Više informacija očekujte uskoro...

Objavljeno 16.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!