Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pogledajte kako je bilo na 3. ReebokXchallenge treningu: Before&After

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Zagrebački park Maksimir ovoga je mjeseca ugostio 3. ReebokXchallenge trening: Before&After na kojem su okupljeni uživali u danu u prirodi, a trčanjem su učinili puno dobroga za svoje zdravlje, a pritom su sudjelovali i u nagradnoj igri i pokušali osvojiti vrijednu nagradu - Reebok Print Smooth tenisice!

3. ReebokXchallenge trening bio je prava poslastica i zabava za sve ljubitelje trčanja i svježega zraka!

reebox xchallenge

Pod stručnim vodstvom Tomislava Juraka, okupljeni su prvo odradili zagrijavanje za utrku, a potom krenuli prije svega - pobijediti sebe, a potom i postići što bolji rezultat i natjecati se za vrijednu nagradu. Kako je ime treninga bilo "Before&After", svi okupljeni su fotografirani prije i nakon utrke, a po izrazima i orošenosti njihovih lica, jasno je da su svi dali sve od sebe da uživaju na 3. ReebokXchallenge treningu i postignu što bolji rezultat. 

reebok

Za najbrže, Reebok i partner projekta Intersport pripremili su nove Print Smooth tenisice, a za sve sudionike fotografije prije i nakon utrke. Kako su istakli iz Reeboka, "Željeli smo uloviti emociju trkača nakon utrke i usporediti je s onom s početka.", i svakako su to uspjeli: od umora, sreće, ponosa, trkači su pokazali širok dijapazon emocija, pod istom glavnom mišlju: "Pobijedili smo sebe i spremni smo za novi izazov!"

Kako je bilo na 3. ReebokXchallenge treningu, pogledajte i u videu: 

Print Smooth kolekcija ocijenjena odličnom!

reebok

Na samom RXC treningu Reebok & Intersport pripremili su Print Smooth testnu kolekciju tenisica kako bi svi zainteresirani mogli na licu mjesta probati tenisice idealne za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Svi koji su na RXC treningu isprobali Print Smooth tenisice bili su jednoglasni: "Reebok Print Smooth su izvrsne tenisice u kojima se stopalo osjeća prozračno, tenisice su udobne, a trčanje nikada nije bilo lakše!"

Print Smooth su elegantne tenisice za trčanje posve novog dizajna i performansi. U razvojnom putu ovog modela, osnovni cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja, te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i fitness treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

Objavljeno 18.04.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!