Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Poziv: Idemo na 1. Kongres Fitnes učilišta 5.-7. veljače u Zagrebu

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Prvi vikend u veljači u Zagrebu je rezerviran za stjecanje novih znanja na području fitnessa. Tijekom tri dana, 5.-7. veljače na Zagrebačkom velesajmu će se održati 1. Kongres Fitnes učilišta na kojem će se održati 23 radionice pod vodstvom najvećih fitness stručnjaka iz regije.

Kome je namijenjen 1. Kongres Fitnes učilišta?

Kongres je namijenjen svima koji traže nova znanja iz područja kineziologije, a koja će odmah moći primijeniti u radu s klijentima. Također, dio predavanja je namijenjen i voditeljima i vlasnicima fitness centara koji će steći nova znanja i ideje o trendovima unapređenja svojeg poslovanja i podizanja razine izvrsnosti.

Svi predavači na Kongresu su vrhunski stručnjaci u sportu i fitnesu. Ana Matejak, Pero Kuterovac, Goran Sajko, Marija Andrijašević, Aleksandar Miketa, Asja Petersen, Igor Čerenšek, samo su neka od imena stručnjaka koje će sudionici imati priliku slušati i vidjeti.

fitnes kongres
Za veći prikaz kliknite na sliku

Koje su teme radionica na Kongresu?

U petak Kongres započinje u 16.30 sati predavanjem Vanje Rađenovića s temom "Od trenera do poduzetnika". Petak je dan rezerviran za predavanja, dok su subota i nedjelja dani u kojima će okupljeni imati priliku isprobati treninge i slušati predavanja vezana uz osmišljavanje, planiranje i druge aspekte treninga. Predavanja u petak završavaju u 20.25 sati. 

Subota počinje u 10 sati, prvim radionicama u 3 dvorane, a aktivnosti se završavaju u 18.45 sati. Dakle, pred okupljenima je cijeli dan u kojem će stjecati nova praktična znanja iz širokog konteksta fitness industrije.

Nedjelja je ponovno puna akcije. Kreće se u 9.30 satom Asje Petersen: "Focus point Training", a radionice traju do 16.50 kad završava i posljednji sat, onaj Aleksandra Mikete pod temom "Mobility Conditioning".

Koja je cijena Kongresa?

Cijena za 1 dan: 270 kuna
Cijena za 2 dana: 480 kuna
Cijena za 3 dana: 690 kuna

Uz kotizaciju polaznici dobivaju majicu i potvrdu o sudjelovanju. 

Prijavite se na vrijeme jer uplata kotizacija neće biti moguća na dan Kongresa!

Više informacija o Kongresu te način uplate možete pronaći na službenoj stranici 1. Kongresa Fitnes učilišta i na službenoj Facebook stranici.

Fitness.com.hr je ponosni medijski partner 1. Kongresa Fitnes učilišta te pozivamo sve čitatelje da dođu na Kongres i steknu nova znanja o brzorastućoj fitness industriji. Također, sigurni smo da će druženje s kolegama te izmjenjivanje iskustava iznjedriti neke nove ideje, projekte i razmijenjena znanja. 

Vidimo se na 1. Kongresu Fitnes učilišta!

Objavljeno 25.01.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!