Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

2. Kongres Fitnes učilišta (10-12. ožujka) - Pogledajte tko vas sve poziva na Kongres!

Image

Rezervirajte si datume 10-12. ožujka 2017. za 2. Kongres Fitnes učilišta - FITNESS & SPORT koji se održava na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu „Dana ljepote & fitnesa“. Naravno, najbolji poziv za kongres svakako su vrhunski predavači koji će ondje sudionicima podijeliti svoje znanje u 3 dana, koliko će Kongres trajati. 

Kongres je tematski podijeljen po danima: 

  1. dan – Predavanja o prehrani
  2. dan – Fitnes radionice
  3. dan – Sportska predavanja i paneli

Teme su usmjerene na stručno usavršavanje profesionalaca u fitnes industriji i sportu, ali i za sve fitnes entuzijaste koji su zainteresirani steći nova znanja i napredovati u svojim treninzima, kako u teoriji, ali tako i u praksi. 

raspored kongres

Prehrana

Predavanja o prehrani održat će se u petak 10.03.2017. od 16:00 do 21:00 sati, svako u trajanju od 40 minuta. 

Teme poput: „Unos kofeina za sportsku izvedbu“, „Ketogena dijeta“, „Protein intake“ samo su neke od onih koje vas očekuju uz vrhunske predavače, stručnjake s iskustvom u prehrani sportaša.

Marija Andrijašević: Superfood (petak, 16.45h) i Functional body flow (subota, dvorana 2, 11.40h)

Fitnes

Drugi dan, 11.03.2017., odvija se paralelno u 2 dvorane (10 fitnes radionica) od 10:00 do 18:30 u pojedinačnom trajanju od 90 minuta na kojima će se stručno usavršavati fitnes profesionalci i entuzijasti iz Hrvatske i regije.

Šarolike teme vezane za CrossFit, funkcionalni, workout ili Pilates trening zainteresirat će svakog i dati elana i metode svakom treneru ili instruktoru za vrhunske treninge sa svojim vježbačima.

Marino Bašić: Basic training for life (subota, dvorana 1, 10.00h) i SAQ - in foodball (nedjelja, 10.45h)

Goran Sajko: Optimizing human movement - upper body (subota, dvorana 1, 15.20h)

Sportska predavanja i paneli

Treći dan kongresa 12.03.2017. poseban je po tome što će na njemu sudjelovati vodeći domaći stručnjaci, treneri i psiholozi, ali isto tako i dio naših osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Brazilu poput braće Sinković, Damira Martina, Filipa Hrgovića i drugih. 

Zaista su rijetke prilike kada na jednom mjestu imamo priliku vidjeti i čuti ovakva imena hrvatskog, ali i svjetskog sporta, kako govore o svojim iskustvima, dijele savjete i odgovaraju na konkretna pitanja.

Krešimir Šoš: GPS tehnologija u sportu (nedjelja, 14.15h)

Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek: Rad psihologa u sportskom timu (nedjelja, 15.00h) i Panel - Važnost psihologije u sportu - medalja ili stativa (nedjelja, 15.45h)

Popratni sadržaji

Kako bi ovaj događaj bio potpun, tu je još popratnih sadržaja koji će svakom posjetitelju i sudioniku biti zanimljivi.

  • Velik izbor sportske odjeće i opreme za trening i Fitness Index Mini Pro Sport izazov na kojem možete osvojiti vrlo izdašne nagrade koje je omogućio Top Sport. Više o izazovu uskoro.
  • Promocija i potpisivanje nove knjige Basic Training For Life koju je napisao naš predavač i proslavljeni trener Marino Bašić.
  • Druženje s najtrofejnijim kondicijskim trenerom Perom Kuterovcem.  
  • Svečana dodjela diploma polaznicima Fitnes učilišta
  • Razne prezentacije
  • Osvježavajući kutak Mg Mivele i Jamnice Pro Sport

Zvuči kao prigoda koju ne želite propustiti, zar ne?

Detaljnije informacije pogledajte na službenoj stranici kongresa, a svakodnevne objave o kongresu i zanimljivostima pratite na Facebook stranici na eventu 2. Kongres Fitnes učilišta.

Objavljeno 07.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!