Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

1. Kongres Fitnes učilišta: Osvojite stipendiju za Fitnes učilište!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Želite li osvojiti stipendiju na Fitnes učilištu? Vaš zadatak je jednostavan, u nedjelju 7. veljače dođite na 1. Kongres Fitnes učilišta i prijavite se na Fitness Academy Challenge! Budite najbolji i osvojite vrijednu stipendiju!

Odmjerite snagu, brzinu i izdržljivost s drugim sudionicima natjecanja i kroz nekoliko zanimljivih zadataka, a pod budnim okom sudaca, a ujedno i predavača Fitnes učilišta, osvojite jednu od tri vrijedne nagrade:

 • 1. mjesto – stipendija za instruktora fitnesa u teretani na Fitnes učilištu (11.000 kn)
 • 2. mjesto – stipendija za instruktora grupnog fitnesa uz glazbu ili za instruktora pilatesa na Fitnes učilištu (7.900 kn)
 • 3. mjesto – stipendija za masera na Fitnes učilištu (5.000 kn)

Spremite se na znoj! Spremite se na sve za što ste do sada mislili da ne možete! Za svu tu bol bit ćete vrijedno nagrađeni!

sklekovi natjecanje

Uvjeti za prijavu i sudjelovanje u natjecanju

Uvjeti za prijavu i sudjelovanje su kako slijedi:

 • Plaćena kotizacija za kongres za dan 7.2.2016.
 • Prijava za challenge napravljena do subote u 18:00 sati putem maila ili osobno do 10:00 sati u nedjelju na info pultu kongresa. Prijave se mogu izvršiti na [email protected]

Pravilnik o korištenju osvojenih nagrada (stipendija):

 • Stipendija nije prenosiva na drugu osobu
 • Rok iskoristivosti stipendije je do kraja 2016. godine
 • Ako ste osvojili stipendiju višeg (IFT) cjenovnog ranga možete je zamijeniti za neki drugi program, ali bez povrata sredstava.
 • Ako ste osvojili stipendiju nižeg cjenovnog ranga (M ili IFG/IP) možete je zamijeniti za drugi program uz potrebnu nadoplatu.
 • Stipendije se mogu koristiti i za program usavršavanja Osobni i kondicijski trener uz potrebnu nadoplatu, koje se primjenjuje prema pravilu iz točke 4.
 • Nagrade se ne mogu zamijeniti za gotovinu

fitnes kongres
Za veći prikaz kliknite na sliku

Što očekivati na 1. Kongresu Fitness učilišta?

Podsjetimo, Zagrebački velesajam će od petka do nedjelje, 5.-7. veljače ugostiti 1. Kongres Fitnes učilišta na kojem će se održati 23 radionice i predavanja vrhunskih stručnjaka iz fitness industrije.

Svi predavači na Kongresu su vrhunski stručnjaci u sportu i fitnesu. Ana Matejak, Pero Kuterovac, Goran Sajko, Marija Andrijašević, Aleksandar Miketa, Asja Petersen, Igor Čerenšek, samo su neka od imena stručnjaka koje će sudionici imati priliku slušati i vidjeti.

Kongres je namijenjen svima koji traže nova znanja iz područja kineziologije, a koja će odmah moći primijeniti u radu s klijentima. Također, dio predavanja je namijenjen i voditeljima i vlasnicima fitness centara koji će steći nova znanja i ideje o trendovima unapređenja svojeg poslovanja i podizanja razine izvrsnosti.

Koja je cijena Kongresa?

Cijena za 1 dan: 270 kuna
Cijena za 2 dana: 480 kuna
Cijena za 3 dana: 690 kuna

Uz kotizaciju polaznici dobivaju majicu i potvrdu o sudjelovanju. 

Prijavite se na vrijeme jer uplata kotizacija neće biti moguća na dan Kongresa!

Više informacija o Kongresu te način uplate možete pronaći na službenoj stranici 1. Kongresa Fitnes učilišta i na službenoj Facebook stranici.

Fitness.com.hr je ponosni medijski partner 1. Kongresa Fitnes učilišta te pozivamo sve čitatelje da dođu na Kongres i steknu nova znanja o brzorastućoj fitness industriji. Također, sigurni smo da će druženje s kolegama te izmjenjivanje iskustava iznjedriti neke nove ideje, projekte i razmijenjena znanja. 

Vidimo se na 1. Kongresu Fitnes učilišta!

Objavljeno 03.02.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!