Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Poziv: 2. Kongres Fitnes učilišta - Fitness & sport, 10-12. ožujka u Zagrebu

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Voliš fitnes i sport? Htio bi se usavršavati u tom području ali nisi siguran kako? Osim čitanja kvalitetnih članka možeš poslušati što kažu neki od najboljih hrvatskih trenera i sportaša.

Gdje?

Na 2. Kongresu Fitnes učilišta - FITNESS & SPORT koji se održava 10-12. ožujka 2017. na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu „Dana ljepote & fitnesa“.

Koje su teme kongresa?

Teme kongresa koje vas očekuju su usmjerene na stručno usavršavanje profesionalaca u fitnes industriji i sportu,ali i za sve fitnes entuzijaste, a podijeljene su u tri dana:

  1. dan – Predavanja o prehrani
  2. dan – Fitnes radionice
  3. dan – Sportska predavanja i paneli

Prehrana

Predavanja o prehrani održat će se u petak 10.03.2017. od 16:00 do 21:00 sati, svako u trajanju od 40 minuta. Teme poput: „Unos kofeina za sportsku izvedbu“, „Ketogena dijeta“, „Protein intake“ samo su neke od onih koje vas očekuju uz vrhunske predavače, stručnjake s iskustvom u prehrani sportaša; Nenad Bratković, Mašenjka Katić, Marija Andrijašević, Alma Bunić i Nina Ivičić.

Fitnes

Drugi dan, 11.03.2017., odvija se paralelno u 2 dvorane (10 fitnes radionica) od 10:00 do 18:30 u pojedinačnom trajanju od 90 minuta na kojima će se stručno usavršavati fitnes profesionalci i entuzijasti iz Hrvatske i regije.

Ovaj segment nose predavači s Fitnes učilišta koji su ujedno priznati stručnjaci i autoriteti u regiji. Primjerice Goran Sajko, Asja Petersen, Marino Bašić, Marko Črljenec, Marija Andrijašević i drugi. Šarolike teme vezane za CrossFit, funkcionalni, workout ili Pilates trening zainteresirat će svakog i dati elana i metode svakom treneru ili instruktoru za vrhunske treninge sa svojim vježbačima.

Sportska predavanja i paneli

Ove godine, smo osobito ponosni na treći dan kongresa 12.03.2017. na kojem će vodeći domaći stručnjaci, treneri i psiholozi poput Igora Čerenšeka, Slavka Goluže, Ivice Tucka, Krešimira Šoša, Ratka Rudića, Nikole Bralića, Pere Kuterovca, ali isto tako i dio naših osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Brazilu poput braće Sinković, Damira Martina, Filipa Hrgovića i drugih, govoriti o tome „Koliki je zapravo utjecaj kondicijskog trenera na vrhunski rezultat?“, “Je li mentalni trening sportaša preduvjet za osvajanje medalje?“.

Kako bi lakše podijelili svoja mišljenja s drugima, ovim velikanima će pomoći gospodin Tomislav Cvitković koji će moderirati na panelima.

Zaista su rijetke prilike kada na jednom mjestu imamo priliku vidjeti i čuti ovakva imena hrvatskog, ali i svjetskog sporta, kako govore o svojim iskustvima, dijele savjete i odgovaraju na konkretna pitanja.

raspored kongres

Popratni sadržaji

Kako bi ovaj događaj bio potpun, tu je još popratnih sadržaja koji će svakom posjetitelju i sudioniku biti zanimljivi.

  • Velik izbor sportske odjeće i opreme za trening i Fitness Index Mini Pro Sport izazov na kojem možete osvojiti vrlo izdašne nagrade koje je omogućio Top Sport. Više o izazovu uskoro.
  • Promocija i potpisivanje nove knjige Basic Training For Life koju je napisao naš predavač i proslavljeni trener Marino Bašić.
  • Druženje s najtrofejnijim kondicijskim trenerom Perom Kuterovcem.  
  • Svečana dodjela diploma polaznicima Fitnes učilišta
  • Razne prezentacije
  • Osvježavajući kutak Mg Mivele i Jamnice Pro Sport

Zvuči kao prigoda koju ne želite propustiti, zar ne?

Detaljnije informacije pogledajte na službenoj stranici kongresa, a svakodnevne objave o kongresu i zanimljivostima pratite na Facebook stranici na eventu 2. Kongres Fitnes učilišta.

Objavljeno 01.03.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!