Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kupujte knjige online!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Profil.hr je krajem prošle godine otvorio vrata i predstavio se kao prva lokacija za sve ljubitelje dobre knjige i multimedije na domaćem internetu. Korisnici fitness.com.hr portala na ovoj će lokaciji pronaći mnoštvo zanimljivih naslova: knjige s uputama za vježbanje, priručnike za zdrav život i prehranu, kao i knjige o alternativnoj medicini i različitim sportovima.

U rubrici Ljepota i zdravlje se na jednom mjestu nalaze svi trenutni hitovi ove tematike.

Lijepa u bikinijuZa one koji žive aktivno ili tek razmišljaju o tome ohrabrit će velik izbor knjiga za svih stilova: knjiga Lijepa u bikiniju donosi upute kako se pripremiti za nadolazeće ljeto, onima koji se dvoume je li joga za njih, odgovor nudi Joga za svakoga, pilates se može vježbati na podu ili lopti, a tu su još i Vježbe za trudnice, Body tehnika, Gimnastika za djecu i mnoge druge.

Sve što se treba znati o zdravoj prehrani donosi knjiga Najzdravije namirnice svijeta s naglaskom na one s našeg podneblja, kao i recepte za njihovu pripremu te savjete za postizanje optimalnog zdravlja. Hrana za vječnu mladost će uputiti čitatelja kako hranom spriječiti bolesti i zaustaviti starenje. Hit knjiga o Ajurvedi problemu zdravlja pristupa s drukčijeg gledišta i nudi novi pogled na život, zdravlje i bolest.

Žensko tijelo, ženska mudrostPripadnice ljepšeg spola sve osobitosti ženskog tijela mogu proučiti u knjizi Žensko tijelo, ženska mudrost. U knjizi Ženski mozak mogu provjeriti po čemu se on razlikuje od muškog, a svaku će trudnicu zanimati Što očekivati u trudnoći. Osim knjiga, profil.hr u ponudi ima i DVD-e s uputama za vježbanje pilatesa, yoge, fitnessa i tai chija, pa čak i Nintendo Wii fit - igru i fitness u jednom, koja nudi više programa za tjelovježbu U velikom izboru izbor glazbe među kojom će svatko pronaći svoju omiljenu glazbu za vježbanje ili jogging! Ili za odmor nakon napora.

Sve je artikle moguće pretražiti rukovodeći se trenutnom popularnošću kupaca što svakako pomaže u odabiru. Plaćanje naručenog može se osim karticom obaviti i pouzećem i virmanskom uplatom. Dostava je brza - unutar 1 do 3 dana u cijeloj RH, a za sve narudžbe već iznad 199,00 kn i besplatna. Djelatnici Profila će na vaše upite odgovoriti mailom ([email protected]) ili telefonom: 01 5631 504.

Objavljeno 24.04.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!