Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Poziv: Idemo na 9. Fitness&Aerobic Camp, Vodice, 4. - 6. rujna 2015.

Image

Svi ljubitelji fitnessa i aerobica od 4. do 6. rujna ponovo će doći na svoje! Naime, prvi vikend u rujnu rezerviran je za 9. Fitness&Aerobic Camp koji će se, treću godinu zaredom održati u Vodicama.

Nakon uspješno organiziranih šest Fitness&Aerobic Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2015. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Na 9. Fitness&Aerobic Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

Što očekivati na Campu?

Na tri lokacije vodičkog hotela Olympia (sportska dvorana, otvoreni bazen i teren za funkcionalne treninge) održavat će se niz kvalitetnih sadržaja pod stručnim vodstvom međunarodnih fitness prezentera koji će i ove godine okupljene trenere i fitness entuzijaste uputiti u najnovije trendove u fitnessu.

Stručnjaci iz cijeloga svijeta, od domaćih i regionalnih prezentera do gostiju iz Grčke, Poljske, Italije, Velike Britanije i dr. u više od 30 sati programa okupljene će voditi i prezentirati znanja o različitim fitness i aerobik temama: od funkcionalnog treninga, crossfita, mobilnosti, pliometrije, satova joge, pilatesa, stretchinga do dance satova, reggaetona, stepa i dr.

Domaće snage predvode Goran Sajko, Marija Andrijašević, Asja Petersen i mnogi drugi, dok među međunarodnim prezenterima izdvajamo Gila Lopesa kojeg nazivaju "ocem metodike", Panosa Balatsinos, vlasnika najveće fitness škole u Grčkoj te mnoge druge. 

Kako se prijaviti?

Prijave za Fitness&Aerobic Camp se vrše online na službenoj stranici Campa. Potrebno je ispuniti prijavnicu i uplatiti kotizaciju, nakon toga - vidimo se u Vodicama!

Dojmovi s prošlogodišnjeg Campa

Kako je iskustvo ranijih sudionika Campa najbolja preporuka za ovogodišnje izdanje, ovo su neki od komentara:

"Vrhunska organizacija i atmosfera. Camp nije namijenjen samo trenerima koji će ovdje naučiti nove trendove, već i vježbačima koji će steći nove prijatelje među ljudima sličnoga životnog stila. Nakon Campa svi su još više motivirani na vježbanje, a to je najvažnije!" (Maja K.)

"Radim kao trener već godinama, ali svjestan sam da je ovo posao koji napreduje iz dana u dan i da moram pratiti trendove i stalno učiti. Prošlogodišnji Camp u Vodicama je bio izvrstan, naučio sam puno i upoznao divne ljude. Radujem se dolasku i ove godine." (Tomislav R.)

"Kad se nađete u dvorani s preko stotinu vježbača, ne možete ne osjetiti to zajedništvo, tu pozitivnu energiju i taj vježbački zanos. A ako vas istovremeno vodi 3 vrhunskih prezentera, s tri strane svijeta, onda znate da ste u fitness raju! Jedva čekam Vodice 2015! Vidimo se!" (Vlasta S.)

Objavljeno 19.08.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!