Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Ne propustite: Svjetska fitness imena na 9. Fitness&Aerobic Campu u Vodicama!

Image

Sve je spremno: 9. Fitness&Aerobic Camp može početi!

Vodice i hotel Olympija će od 4. do 6. rujna već tradicionalno ugostiti Fitness&Aerobic Camp - trodnevnu manifestaciju sporta, plesa, zabave i druženja. Na 9. Fitness&Aerobic Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

Fitness&Aerobic Camp se održava na tri atraktivne lokacije vodičkog hotela Olympia (sportska dvorana, otvoreni bazen i teren za funkcionalne treninge) na kojima će stručnjaci iz cijeloga svijeta u više od 30 sati programa okupljene voditi i prezentirati znanja o različitim fitness i aerobik temama: od funkcionalnog treninga, crossfita, mobilnosti, pliometrije, satova joge, pilatesa, stretchinga do dance satova, reggaetona, stepa i dr.

Među prezenterima ističemo najveća imena čije satove jednostavno ne smijete propustiti:

Gil Lopes

Gil je jedan od najpoznatijih prezentera na svijetu, tri puta svjetski prvak u aerobiku i jedan od najcjenjenijih instruktora, te ga nije potrebno puno predstavljati. Ovaj kreativan i karizmatičan lik, planetarno je popularan i poznat po svom nevjerojatnom entuzijazmu. Kao sasvim prirodan nastavak uspješne dvadesetogodišnje karijere i sa vječnom strašću za fitnessom, Gil je počeo organizirati sportske događaje koji su uskoro postali jedni od glavnih međunarodnih događaja u svijetu fitnessa.

Panos Balatsinos

Panos je diplomirao 2002. godine na američkom Državnom sveučilištu za zdravlje i fitness (National University of health and fitness) a profesionalno se fitnessom bavi od 1999. godine. Vlasnik je i voditelj pet fitness centara u Ateni kao i jedne od najcjenjenijih fitness akademija u Grčkoj, Base Training akademije. Ovaj međunarodni fitness prezenter i učitelj Bugarske Fitness Škole (Bulgaria Fitness School), eksluzivan je prezenter Američkog koledža sportske medicine (American College of Sports Medicine).

Ivan Robustelli

Ivan Robustelli je internacionalni Reebok fitness prezenter, kreator House 2 fit i Total fit programa te organizator Twenty7event konvencije i SFC konvencije u Milanu. Ukoliko želite zabavu, ples, osmijeh na licu i odličnu energiju ni slučajno nemojte propustiti Ivanov sat. Zaplešite sa zvijezdom!

Veselin Mićović

Snažne crnogorske snage predvodi karizmatični Veselim Mićović. Veselin je profesor tjelesne kulture i instruktor fizičke obuke i borilačkih sportova u specijalnoj antiterorističkoj jedinici MUP-a Crne Gore.

Fitnesom se počeo baviti 1995. godine, kao instruktor u Fitnes Klubu Soko Gym. Tvorac je novog borilačkog stila aerobika VK1 od 2008. godine, kao i osnivač prvog crnogorskog fitness dvd-a VK1.

Prezenter je VK1 aerobika na mnogim seminarima i konvencijama. VK1 je oblik aerobika koji se temelji na tridesetogodišnjem iskustvu i znanju o borilačkim sportovima prije svega karateu, boksu i K1 disciplinama, a kreiran je od elemenata karatea i borilačke discipline K1 tj. udaraca rukom i nogom u mjestu, obrani i napadu, a sve povezano uz jak borbeni ritam muzike. Kao takav predstavlja simulaciju borbe na zabavan način. VK1 je borbeni ples, a samim tim pogodan je za sve one koji vole energičan dance uz udarce.

Goran Sajko

Kad njegove kolege pitate da kažu koju rečenicu o njemu dobijete ovakav odgovor: "Goran je jedan od najvećih stručnjaka u Hrvatskoj, no njegova dodatna vrijednost jest i što nesebično zna i želi svoje znanje prenijeti i na druge. Njegove radionice su uvijek izvrsno posjećene, a zadovoljni polaznici uvijek mu se vraćaju!"

Goran Sajko je diplomirao 1998. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu s usmjerenjem na osnovne kineziološke transformacije i kineziološku rekreaciju. Od završetka fakulteta do danas radi kao osobni kondicijski trener s brojnim klijentima iz poslovnog, političkog i estradnog svijeta, te vrhunskim sportašima. Od 2008. gostuje kao predavač na domaćim i inozemnim konvencijama. U slobodno vrijeme se profesionalno usavršava pohađajući stručne seminare i inozemne konvencije na tematiku kondicijske pripreme i funkcionalnog treninga

Marija Andrijašević

Reklo bi se - "šećer na kraju"! Marija Andrijašević je bez premca najjače ime hrvatske dance i aerobic scene. Vesela, pozitivna, puna energije, otkačena, drugačija, neumorna, posebna, svoja… Marija Andrijašević posljednjih godina žari i pali hrvatskim, ali i svjetskim aerobik dvoranama i konvencijama.

Ambasadorica Fitness.com.hr-a, zaštitno lice Adidasa za Hrvatsku i mnogih drugih brendova, Marija je prezenterica koja će vas zasigurno prodrmati, zaraziti, nasmijati, iscrpiti, ali i napuniti ogromnim količinama nepresušne pozitivne energije.

Više informacija o Campu možete pogledati na službenoj stranici. Raspored programa Campa možete pogledati ovdje:

Objavljeno 02.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!