Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Poziv: Idemo na 10. Fitness&Aerobic Camp, 2. - 4. rujna u Vodice!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Svi ljubitelji fitnessa i aerobica od 2. do 4. rujna ponovo će uživati u velikom broju masterclassova pod vodstvom eminentnih stranih i domaćih prezentera! 

Kao i uvijek, prvi vikend u rujnu rezerviran je za Fitness&Aerobic Camp koji će se održati u Vodicama, u  sklopu hotela Olympia.

Nakon uspješno organiziranih šest Fitness&Aerobic Campova u mađarskom Velenceu, Udruga Mojo za 2016. godinu priprema novu poslasticu za sve ljubitelje sporta i plesa. Na 10. jubilarnom Fitness&Aerobic Campu očekuju nas fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji.

marija andrijasevic

Što očekivati na Campu?

Na dvije lokacije vodičkog hotela Olympia (sportska dvorana, otvoreni bazen) održavat će se niz kvalitetnih sadržaja pod stručnim vodstvom međunarodnih fitness prezentera koji će i ove godine okupljene trenere i fitness entuzijaste uputiti u najnovije trendove u fitnessu.

Ove godine dolaze neka nova lica međunarodne prezenterske scene poput Hene Kim iz Koreje koja je poznata po svojim step classovima. Janine Pereira dolazi iz Gibraltara, prezentirat će piloxing te je poznata po svojim mastovitim funkcionalnim treninzima. Već poznata lica, odlični Panos Balatsinos, ponajbolji grčki trener, Alessandro Oliveri odličan metodičar iz Italije, uvijek prisutna karizmatična Nina Stojadinović iz Srbije, Marko Geršak iz Slovenije te prezenteri iz Španjolske, Grčke....

Domaće boje brane nezaobilazni Goran Sajko, Aleksandar Miketa, Biljana Dorotić Đolić, po prvi puta Darko Milaščević i balerina Andrea Solomun, a tu je i organizatorica Marija Andrijašević. 

Mojo se pobrinuo za raznoliki sadržaj: funkcionalne treninge, body & mind programe, piloxing, ballet workout, step, dance, zumbu.... za svakog ponešto. Na vama je samo da se prijavite.

Kako se prijaviti?

Prijave za Fitness&Aerobic Camp se vrše online na službenoj stranici Campa. Potrebno je ispuniti prijavnicu i uplatiti kotizaciju, nakon toga - vidimo se u Vodicama!

Objavljeno 26.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!