Fitness.com.hr vas vodi na 9. Fitness&Aerobic Camp: Osvojite kotizaciju!
Lifestyle

Fitness.com.hr vas vodi na 9. Fitness&Aerobic Camp: Osvojite kotizaciju!

Prvi vikend u rujnu ljubitelji fitnessa, aerobika, plesa i rekreacije odlaze u Vodice na 9. Fitness&Aerobic Camp. U 3 dana koliko Camp traje (4. - 6. rujna 2015.) održat će se preko 30 sati programa pod vodstvom najvećih stručnjaka i fitness prezentera.

Dovoljno je reći da se među prezenterima nalaze stručnjaci iz Grčke, Poljske, Italije, Velike Britanije i dr. koji će okupljene voditi i prezentirati znanja o različitim fitness i aerobik temama: od funkcionalnog treninga, crossfita, mobilnosti, pliometrije, satova joge, pilatesa, stretchinga do dance satova, reggaetona, stepa i dr.

Camp se održava na tri lokacije vodičkog hotela Olympija (sportska dvorana, otvoreni bazen i teren za funkcionalne treninge), a uz sportske sadržaje, Udruga Mojo koja stoji iza organizacije Campa i ove godine priprema party za sve sudionike. Dovoljno je reći da se o prošlogodišnjem "Navy partyju" pričalo još mjesecima kasnije...

Domaće snage predvode Goran Sajko, Marija Andrijašević, Asja Petersen i mnogi drugi, dok među međunarodnim prezenterima izdvajamo Gila Lopesa kojeg nazivaju "ocem metodike", Panosa Balatsinos, vlasnika najveće fitness škole u Grčkoj te mnoge druge.

Fitness.com.hr vodi vas besplatno na 9. Fitness&Aerobic Camp. Dobitnici kotizacija za 3 dana Campa su: 

 

  1. Kristina Frančina
  2. Sonja Marđetko
  3. Ivana Martinović
  4. Slavica Agostini
  5. Maja Ivanović
  6. Ivana Kukić
  7. Ana Miše
  8. Mirna Hajnić
  9. Sanja Kosovec
  10. Matea Malnar

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane organizatora Campa te će na taj način dobiti sve informacije o Campu te način preuzimanja kotizacija. 

Više informacija o Campu možete pogledati na službenoj stranici. Raspored programa Campa možete pogledati ovdje:

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 26.08.2015
Piše:
Zorana Jagodić