VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Ovo su najbolje transformacije u 2018. godini!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Protekla godina za mnoge je donijela velike životne promjene, a neki su se odlučili i suprotstaviti starim i lošim navikama i u život unijeti trening i planiranu prehranu. Najustrajniji su, naravno, imali i najbolje rezultate.

Fitness.com.hr vas već godinama podržava u provedbi zdravog životnog stila koji uključuje redovnu tjelesnu aktivnost i zdrave prehrambene navike, a najbolje u tome nagrađujemo vrijednim nagradama.

Tijekom prosinca na našu je adresu stigao velik broj vaših „prije-poslije“ fotografija i bilo je zaista teško odabrati najbolje transformacije u 2018. godini. U finalni izbor ušlo je više natjecatelja, a stručni žiri Fitness.com.hr-a je odabrao ove pobjednike:

Matija Prvonožac, osvaja 1. nagradu, bon u iznosu 1500 kuna za potrošiti u Fitness.com.hr webshopu

matija prvonozac

"Prva fotografija je početak transformacije, slikana je 2. travnja 2018. i tada sam imao 88 kg. Druga fotografija je ona s kraja transformacije, 7. studenoga 2018. i na njoj imam 66 kg. Treća fotografija je aktualna, slikana 26. prosinca 2018. i trenutno stanje je 70 kg.", navodi Matija Prvonožac.

Tanja Košara, osvaja 2. nagradu, bon u iznosu 750 kuna za potrošiti u Fitness.com.hr webshopu

tanja kosaratanja kosara

"Izgubila sam 38 kilograma. Na prvoj slici imala sam 105 kg, a sada imam 67 kg.  Krenula sam u 10. mjesecu 2017. godine i trebalo mi je godinu dana da bih došla do ovoga sad, trenirala sam uz trenera koji mi je pisao prehranu i bio uz mene na treninzima.", kaže Tanja Košara.

Utješne nagrade finalistima

No, budući da ste zaista mnogi ostvarili vrhunske transformacije odlučili smo podijeliti utješne nagrade finalistima u iznosu od 150 kuna za potrošiti u Fitness.com.hr webshopu. Dobitnici utješnih nagrada o nagradi će biti obavješteni e-mailom.

Čestitamo svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju i želimo vam fit 2019. godinu.

Pravila zaštite osobnih podataka pročitajte ovdje.

Objavljeno 03.01.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!