Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Poziv svim vježbačima i osobnim trenerima: Pohvalite se transformacijom koju ste napravili!

Image

Tjelesna transformacija svakako je jedan od najvećih uspjeha u fitness svijetu. Radi se o procesu koji mijenja vježbačev tjelesni izgled (gubitak masnoga tkiva i dobivanje mišiće mase), ali i mnoge njegove životne navike. Naime, uspješno provedena transformacija je rezultat truda, ustrajnosti, motivacije i znanja. 

U želji da potaknemo mnoge na promjenu u svom životu, ali i populariziramo fitness stil života pozivamo sve vježbače i osobne trenere da nam pošalju „prije-poslije“ fotografije na kojima se jasno vidi postignuta transformacija.

transformacija

S najboljim vježbačima / klijentima ćemo napraviti intervjue i predstaviti njihov uspjeh našim čitateljima. Također, i osobni treneri koji su sudjelovali u realizaciji transformacije će biti predstavljeni javnosti te će s čitateljima podijeliti svoje iskustvo u radu s klijentom koji je transformaciju postigao. 

Želja nam je motivirati sve koji žele postići tjelesnu transformaciju, pomoći u ulasku u fitness stil života i provođenju novog životnog stila.

Svim trenerima koji se jave, ovo će biti izvrsna prilika da se pohvale uspjehom svojeg klijenta koji to ne bi postigao bez njihovog stručnog vodstva i znanja.

transformacija

Za priliku da se predstavite našim čitateljima na e-mail [email protected] molimo da pošaljete sljedeće:

  • 4-5 (ili više) fotografija "prije-poslije",
  • ime i prezime osobe koja je postigla transformaciju,
  • trajanje transformacije, i
  • broj izgubljenih kilograma u navedenom periodu. 

Vjerujemo da će vaše transformacije biti poticaj mnogima da krenu u taj proces i promijene svoj život jednom zauvijek - nabolje! 

Objavljeno 17.04.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!