Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Akcija u Allegra fitness&wellness centru: Platite 6 mjeseci all inclusive, 1 mjesec dobivate gratis!

Image

Ljeto nam se bliži kraju i polako se vraćamo u svoje svakodnevne rutine. Ako ste tijekom ljetnih mjeseci pomalo zanemarili vježbanje, sada je pravo vrijeme da izvadite svoju sportsku opremu i nastavite gdje ste stali. No, ako do sada niste bili fizički aktivni nije kasno da to promijenite i budete u top formi za sljedeće ljeto.

Mislite na svoje zdravlje

Današnji sjedilački način života štetno djeluje na motoriku, pokretljivost zglobova i funkcionalne sposobnosti. Tijelo koje se ne kreće podložnije je zdravstvenim tegobama, koje dugoročno utječu na kvalitetu života. U Allegra fitness i wellness centru uz pomoć našeg stručnog osoblja pobrinut ćemo se za vaše tijelo zbog čega ćete se osjećati sretnije i zadovoljnije.

Odaberite najbolje

Ako ste u potrazi za idealnim mjestom gdje ćete moći raditi na svom tijelu ali i uživati nakon napornih treninga posjetite Allegra fitness i wellness centar. Raznolika ponuda centra osim prostrane i bogato opremljene teretane, stručno vođenih grupnih programa treniranja, uključuje i spa zonu s bazenom te raznovrsne masaže gdje ćete se moći opustiti nakon napornog treninga ili dugog radnog dana.

Kako biste osigurali najbolju formu tijekom cijele godine Allegra fitness&wellness centar pripremila je poseban popust za početak sezone. U akciji koja traje do 18.9.2017. uz 6 mjesečnu all inclusive članarinu dobijate 1 mjesec gratis.

alegra kupon

Članstvo u Allegra fitness&wellness centru uključuje veliki broj raznovrsnih grupnih treninga u kojima svatko može pronaći nešto za sebe kao i korištenje wellness dijela u kojem se možete opustiti nakon treninga. Vođeni sauna program uz eterična ulja i glazbu članovima nudi opuštajuće trenutke.

U Allegra fitness&wellness centru mislimo na sve, stoga smo organizirali i Allegra igraonicu za djecu od 3 do 10 godina. Dok vi budete vježbali i opuštali se vaša djeca će se bezbrižno zabavljati i družiti pod stručnim nadzorom naše “tete čuvalice”.

Članstvom u Allegra fitness i wellness centru doprinijet ćete kvaliteti i boljitku svojeg života, zato uložite svoj trud mudro i postanite naš član!

Allegra premium fitness i wellness centar nalazi se na adresi - Ulica Josipa Marohnića 1 (City plaza Zagreb) u Zagrebu. Više informacija možete pročitati na web stranici http://allegra.com.hr/ ili nas možete kontaktirati na broj telefona 01 55 65 915.

Vidimo se!

Objavljeno 31.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!