Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

"Plesali smo kao ludi!" - pogledajte kako je bilo na 4. ReebokXchallenge treningu!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Subota, 13. svibnja svim ljubiteljima glazbe i plesnih ritmova bila je rezervirana za 4. ReebokXchallenge trening. Pod imenom "Like crazy", na platou ispred Muzičke akademije u Zagrebu održan je trening pod vodstvom temperamentne Matee Knez.

Okupljeni su se super zabavili, dobro isplesali, a gosti treninga, bubnjari s Akademije upotpunili su zabavu dodajući svoje ritmove i podižući atmosferu.

matea knez

Svoje oduševljenje i zadovoljstvo treningom nije krila ni Matea Knez, koja se s nama podijelila dojmove nakon održanog 4. ReebokXchallenge treninga.

"Granulo je sunce, što je bio super znak da nas čeka dobar provod u subotnje jutro. Zvukovi bubnjara s Akademije zaorili su centrom Zagreba i obilježili početak još jednog ReebokXchallenge treninga.

reebok

Nakon warmup-a sve je krenulo spontano, pjesma za pjesmom, veseli pokreti i nasmijana lica. Uživala sam u društvu vježbača i njihovom postupnom oslobađanju uz ritam glazbe uz koji su na trenutke potpuno zaboravili na začuđena prolaznike i zastoje tramvaja ispred našeg plesnog platoa.

Riječima je teško opisati atmosferu zato pogledajte slike i sljedeći put nikako ne propustite novo izdanje iz Reebokove radionice!", rekla je Matea.

Djelić atmosfere pogledajte na fotkama:

 

reebok

 

reebok

 

reebok

 

reebok

Objavljeno 17.05.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!