VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Ona ima 100 godina i učiteljica je joge!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Tao Porchon-Lynch je rođena 1918. godine i 1926. godine se prvi put upoznala s jogom. Danas ona ima 100 godina i vodi 6-8 satova joge tjedno u jednom njujorškom studiju, ali i putuje kao gostujući učitelj joge po cijelome svijetu!

Tao je prošla svije operacije zamjene zgloba kuka, no ni to je nije zaustavilo u njezinom vježbanju i podučavanju drugih zdravom načinu života i redovnoj fizčkoj aktivnosti. 

2019. godina je nezaboravna za Tao. Indijska vlada je objavila da će Tao dobiti prestižnu nagradu predsjednika Indije - nagradu Padma Shri za "istaknuto djelovanje visokog reda". Nagrada se dodjeljuje za istaknuta i izuzetna postignuća / djelovanja u svim područjima rada.

2012. godine Porchon-Lynch je u 93. godini ušla u Ginessovu knjigu rekorda kao najstarija učiteljica joge, kad je pobijedila dotadašnju nositeljicu tog rekorda, 91-godišnju Berniece Bates.

Osim što je učiteljica joge, Tao je aktivistkinja, ljubiteljica vina i natjecateljica u plesu.

U intervjuu za ABC World News u studenom 2015. godine Porchon-Lynch nazvana je "Real-Life Forrest Gumpom" jer je sudjelovala na mnogim povijesnim događajima tijekom gotovo jednog stoljeća.

tao porchon-lynch

Foto: Abhishek Suryawanshi

Objavljeno 10.06.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!