SKOK - prvi put u Hrvatskoj!
Vježbe

SKOK - prvi put u Hrvatskoj!

SKOK

SKOK: 15.-18. travnja 2010.
Boćarski dom, Zagreb

Prvi put u Hrvatskoj!

Što je SKOK?

SKOK: sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji će pratiti i međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija.

SKOK

Nakon tri uzastopne godine organizacije i realizacije u Hrvatskoj jedinog međunarodnog kongresa Pilates & BodyMind tehnike vježbanja, organizatori su zadovoljni veliki uspjehom koji je postignut i odlučili su organizirati kongres u 2010. godini u jednoj potpuno novoj dimenziji: SKOK.

Sajamski dio će predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći svatko!

4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove će vam godine predstaviti najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije.

SKOK

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika na jednom će mjestu okupiti instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike i menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije i vrhunske sportaše.

Za posjetitelje je organiziran i specijalan adrenalinsko-zabavni program na otvorenom poput Zion bike teama uz freestyle show na BMX & MTB biciklima, lyrical hip hop radionice koju vodi dugogodišnja plesačica, koreograf i prezenter na mnogim konvencijama Ivona Forenbaher, skatera, street basketa, salse, yoge, aerobica. Bit će organizirana i tombola za sve posjetitelje s bogatim nagradama.

Ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na www.skok.in.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Skokom na skok s Ivanom Balićem! x 2
    SKOK je sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji će pratiti i međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija i SKOK je sajam koji je dob...
  • Pokrenite se prije odlaska na more ! x 3
    Dragi naši, dobrano smo zagazili u ljetne dane - iz ormara se vade ljetne krpice od prošle sezone, isprobavaju se i presretni smo kada stanemo u isto. Još smo zadovoljniji ako smo uspjeli, napornim ra...
  • Što izabrati u fitness dvorani ? x 6
    Krajnji je trenutak da krenete na vježbanje želite li do ljeta doći u top-formu. Pred dugom listom programa ne možete se odlučiti. Pomoći ćemo vam izabrati ! Kako ne biste pogriješili u odabiru progra...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 01.03.2010
Piše:
Orlando Lopac, prof. kineziologije