Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

SKOK - prvi put u Hrvatskoj!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

SKOK

SKOK: 15.-18. travnja 2010.
Boćarski dom, Zagreb

Prvi put u Hrvatskoj!

Što je SKOK?

SKOK: sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita koji će pratiti i međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna Pilates & BodyMind konvencija.

SKOK

Nakon tri uzastopne godine organizacije i realizacije u Hrvatskoj jedinog međunarodnog kongresa Pilates & BodyMind tehnike vježbanja, organizatori su zadovoljni veliki uspjehom koji je postignut i odlučili su organizirati kongres u 2010. godini u jednoj potpuno novoj dimenziji: SKOK.

Sajamski dio će predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći svatko!

4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove će vam godine predstaviti najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije.

SKOK

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika na jednom će mjestu okupiti instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike i menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije i vrhunske sportaše.

Za posjetitelje je organiziran i specijalan adrenalinsko-zabavni program na otvorenom poput Zion bike teama uz freestyle show na BMX & MTB biciklima, lyrical hip hop radionice koju vodi dugogodišnja plesačica, koreograf i prezenter na mnogim konvencijama Ivona Forenbaher, skatera, street basketa, salse, yoge, aerobica. Bit će organizirana i tombola za sve posjetitelje s bogatim nagradama.

Ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na www.skok.in.

Objavljeno 01.03.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!