Velika akcija: do 30% popusta na najpopularnije kardio fitness sprave

Što je novo u Centru Skin?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovine

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva pronađi u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu (Vrbani, Središće)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Centar Skin je kozmetički salon koji, već devet godina, vodi liječnik opće prakse dr Sanja Jeleković. Mi smo prvi centar koji je u Hrvatsku uveo IPL (intensive pulse) tehnologiju za uklanjanje dlaka, kapilara, mrlja, akna i bora sa lica i tijela.

Centar Skin Centar Skin

Danas koristimo i diodni laser pojačan RF strujom kao i novi IPL također pojačan RF strujom kako bi što učinkovitije uklonili i svjetlije dlake sa lica i tijela. Poznato je da svjetlost, bilo laser ili IPL, uklanjaju isključivo pigmentirane dlake. Struji nije potreban pigment da bi uklanjala dlake, nju privlači toplina. Tako da svjetlost, bilo laserska ili IPL, u našim aparatima privučena sa malom količinom pigmenta (svjetlije dlake) samo malo zagrije dlaku, a RF struja privučena tom toplinom digne toplinu do potrebnih 70 st C kako bi uništila korijen dlake.

Osim laserskog uništavanja dlaka u centru Skin uveli smo i uklanjanje dlaka pomoću šećerne paste iza koje se nanose enzimi papaje koji rastapaju korijen dlake. Ova je metoda izuzetno dobra kod sijedih i sasvim svijetlih dlaka jer daje cca 30-40% učinkovitosti u trajnom uklanjanju dlaka dok svjetlost kod tih sasvim svijetlih dlaka nema učinkovitosti (učinkovitost svjetla kod tamnih dlaka jest (70-90%). 100% trajno uklanjanje dlaka ne postoji, za sada je nemoguće sasvim uništiti mogućnost kože da ponovno stvori dlaku.

Kombinaciju lasera i IPL-a koristimo i u radu na kapilarama, pošto laser bolje uništava dublje, plavkaste kapilare, a IPL je bolji u uništavanju crvenih, površnijih kapilara. Jedini tretman na tržištu koji može smanjiti mašćenje kože jest IPL tretman akni na licu i tijelu.

Svjetlost IPL-a uništava kapilare oko žlijezda lojnica tako da one zbog manje prokrvljenosti smanjeno izlučuju masnoću koja je hrana za bakterije koje izazivaju gnojne prištiće. To izaziva usporenje u rastu i razmnožavanju bakterija i daje našim obrambenim stanicama moć da unište bakterije što ima za posljedicu smanjenje i nestanak akni i komedona. Osim toga svjetlost izbjeljuje i crvene mrlje koje ostaju od prijašnjih akni.

IPL svjetlost je izuzetno učinkovita i u uklanjanju, danas sve češćeg problema, mrlja nastalih od sunca, da li zbog dugotrajnog izlaganja suncu (staračke mrlje) ili zbog naglog i preintenzivnog sunčanja (opekotina od sunca). Rejuvenatiu ili posvjetljavanje radimo na svim dijelovima lica i tijela. Bitno je samo zapamtiti da se laserski ili IPL tretmani izvode kasna jesen, zima i proljeće jer se nakon tretmana ne preporučuje izlaganje suncu barem 2-3 tjedna.

Osim laserskih tretmana u centru Skin radimo i tretmane mršavljenja. Imamo svu za sada dostupnu tehnologiju na tom području od vakuumske masaže, aromaterapije, elektrostimulacije, RF struje, CO2 kupke, običnog ultrazvuka i kavitacije. Često klijentima u početku pomažemo u skidanju viška kilograma sa aurikulopunkturom (strujom stimuliramo određene točke na uški). Često sa strujom skidamo i viseće ili sitne plosnate bradavice koje su u ovo stresno vrijeme postale vrlo učestali problem i muškaraca i žena pa i tinejđera.

Protiv bora se vrlo učinkovito borimo ili tako da duboke bore na čelu ili oko ustiju napunimo Hyaluronskom kiselinom (Restylan), prirodnim sastojkom naše kože, ili mikrodermoabrazijom ili RF strujom ili jakim prirodnim peelingom dr Kristine Schramek ili najnovije virtualnom mesoterapijom.

Mesoterapija podrazumijeva unošenje koncentrata visoke učinkovitosti pod kožu pomoću igle. Na taj način se postižu bolji rezultati jer najveći problem u kozmetičkim tretmanima jest kako u dubinu kože unjeti učinkovite sastojke, tj kako proći površinsku barijeru kože, njezin rožnati sloj.

Skeyndor

Kod virtualne mesoterapije umjesto igle koristi se kombinacija četiriju vrsta struja koje povećavaju prokrvljenosti i provodljivost kože stvarajući reverzibilne i tranzitne pore kroz koje onda aktivne tvari brže i lakše prođu u dubinu kože do stanica potičući njihove funkcije oslabljene starenjem. Ovisno o aktivnim tvarima tj mezofilerima koji se upotrebljavaju u tretmanu dolazi do povećanja sinteze kolagena, elastina i višestruko se povećava učinak apsorpcije aktivnih sastojaka što ima za posljedicu zaustavljanje procesa starenja, pomlađivanje i zatezanje kože.

Uz mesoterapiju novo u centru Skin jest i ekstenzija trepavica. Metoda ugradnje umjetnih trepavica koje izgledaju potpuno prirodno jer se lijepi dlaka za dlaku. Uz pridržavanje određenih pravila trepavice se nadopunjavaju svakih 3-4 tjedna i sa njima se može i plivati i roniti. Osim crnih mogu se ugraditi i trepavice drugih boja (tamnoplave ili tamnoljubičaste) što oku daje sjaj i dubinu. Mogu se ugraditi i par srebrnih dlačica ili sa šljokicama za neke posebne prilike.

Ekstenzije trepavica

A da bismo vas dodatno usrećili odlučile smo u Centru Skin tijekom veljače i travnja svakom klijentu koji se odluči na mezoterapiju ili na ekstenziju trepavica darovati jedan tretman mikrodermoabrazije koji će dodatno dati sjaj i glatkoću vašoj koži.

Slobodno nas nazovite na broj 01 3012 612 i dogovorite besplatne konzultacije, a mi ćemo se u Centru Skin potruditi da riješimo vaš problem.

Objavljeno 25.02.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!