Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Besplatno vježbajte: 7 dana besplatnih treninga na svih 7 Gyms4you lokacija!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Jedinstveni lanac fitness klubova organizira akciju „OPEN WEEK – TJEDAN OTVORENIH VRATA“ koja će trajati cijeli tjedan od 20.2. – 26.2.2017. godine. Akcija uključuje besplatne treninge za sve zainteresirane svih 7 dana na svih 7 Gyms4you lokacija s uključenim osobnim trenerom.

Umjesto dosadašnje prakse koja je uključivala prvi probni besplatni trening, tijekom trajanja ove akcije posjetitelj će moći odraditi čak 7 besplatnih treninga. Svi oni koji žele postati dio Gyms4you obitelji sada imaju jedinstvenu priliku koja obuhvaća - 7 dana, 7 lokacija i 7 besplatnih treninga.

Gyms4you

Posebna pogodnost za sve posjetitelje za vrijeme trajanja ove akcije bit će i degustacija Dukat Fit mliječnih proteinskih napitaka i sireva koji su bogati proteinima, niskog udjela mliječne masti, smanjenog udjela šećera i koji odgovaraju potrebama onih koji vode aktivan i zdrav život te koji vode brigu o raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.

Ukoliko se nađete u Zagrebu, Zadru, Šibeniku ili Osijeku, posjetite Gyms4you fitness centre i odradite besplatni probni trening s osobnim trenerom. Tjedan otvorenih vrata idealna je prilika za pokretanje i dolazak u formu do ljeta.

Za više informacija kontaktirajte recepcije ili posjetite Gyms4you internet stranicu.

Novi europski koncept teretana

Gyms4you fitness klubovi posluju u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, a njihov moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje te iznimno povoljne cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja, idealan su izbor za sve rekreativce, početnike u vježbanju i profesionalne sportaše.

Za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj Gyms4you nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Teretane su otvorene non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Posebna je i po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće Gyms4you lokacije.

Objavljeno 20.02.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!