Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Novi projekt: Budi FIT – prati Lanu

Image

Fitness.com.hr vam želi pomoći da postignete željenu formu, bez obzira koje je godišnje doba, koliko kilograma ili godina imate, te želite li ili ne plaćati članarine u fitness centrima.

U suradnji s Lanom Novotom, diplomiranom kineziologinjom i osobnom trenericom odlučili smo pokrenuti projekt „Budi FIT – prati Lanu“ u kojem ćete dobivati kvalitetne video materijale s vježbama koje uz vrlo malo (ili bez) rekvizita možete odraditi u vlastitom domu ili prirodi.

Prije svega da vas upoznamo s Lanom

Lana je 31-godišnja magistrica kineziologije i kineziterapeutica iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom rada kao osobna trenerica, posebno s osobama sa zdravstvenim problemima i oštećenjima. Živi i radi u Zagrebu i majka je dvoje djece.

Vježbe koje možete gledati na videima su namijenjene zdravim osobama bez muskuloskeletnih oštećenja i većih mišićnih disbalansa, osim ako je u videu posebno naglašeno drugačije, kao primjerice video za rasterećenje i tretman za donji dio kralježnice. Nastojimo u svakom videu postići maksimalnu funkcionalnost vježbi, odnosno da je naglasak na jednoj mišićnoj skupini, ali istovremeno rade i druge mišićne skupine. Smatramo mišiće corea izuzetno važnima i nastojimo ih uklopiti u svaki set vježbi.

Sve video materijale s treninzima, vježbama i savjetima možete pratiti na Fitness.com.hr YouTube kanalu. Osim toga, Lana će vam pojašnjenja svojih treninga dodatno približiti i na svom Fitness.com.hr blogu. Sve objave s Laninim video materijalima i blogovima možete pratiti i na Fitness.com.Hr Trener Facebook pageu.

Ako imate bilo kakvo pitanje ili sugestiju koju želite poslati Lani, pišite nam na e-mail: [email protected] ili se javite u inbox Fitness.com.Hr Trener Facebook pagea.

Pratite Lanu i njezine video materijale i budite FIT uz Fitness.com.hr!

Objavljeno 09.07.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!