Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

20-minutni kardio kružni trening bez rekvizita za cijelo tijelo

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Kratko i slatko. To su najbolje riječi za opisati ovaj trening. Puls će vam se podignuti te ćete u samo 20 minuta odraditi odličan trening koji će vam popraviti raspoloženje i aktivirati cijelo tijelo. Dodatno, za ove koji “žele znati više” imam i bonus video za kraj treninga!

U videozapisima su vam demonstrirani svi pokreti i napisano trajanje izvođenja vježbi.

U prvom videu sve radite 30 sekundi što znači da vam ponavljanja nisu određena i možete odraditi koliko god ponavljanja želite. Upravo radi toga, ovo je trening prikladan za sve vježbače od početnika do profesionalaca.

Pogledajte video:

U videu imate 4 vježbe, svaku izvodite 30 sekundi ne nakon izvođenja svih vježbi jedan put (jedne runde) odmarate minutu i ponavljate vježbe sveukupno 4 puta. Ukratko, 4 vježbe po 30 sekundi = 2 minute plus jedna minuta odmora = 3 minute za jednu potpunu rundu.

Pogledajte video:

Sličan koncept kao i prethodni video, 4 vježbe koje ovaj put radite samo 20 sekundi! Nakon što ste odradili sve 4 vježbe po 20 sekundi svaku uzmite odmor od 40 sekundi što znači da vam potpuna runda traje 2 minute. Napravite sveukupno 3 runde.

Bonus set vježbi:

Imate osjećaj nakon gore odrađenog treninga da možete još? Nema brige, donosim vam pravu završnicu – 30 ponavljanja up&down burpeeja i izdržaj u planku od 20 sekundi. Ovo odrađujete koliko možete, jedna runda je već odlično ali ako možete dvije svaka čast!

Objavljeno 22.08.2022.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!