Kako doskočiti lošem načinu prehrane: S novim tehnologijama do više vitamina
Prehrana

Kako doskočiti lošem načinu prehrane: S novim tehnologijama do više vitamina

Mislili ste da su svi sokovnici isti te da rade na isti način, no čak i kod dobro poznatih proizvoda kao što je sokovnik postoje velike razlike. Suvremeni sokovnici nisu ni nalik na stare predstavnike ovih korisnih proizvoda.

VIVAX SJ-150 (slow juice sokovnik) koristi „low speed technology system“ koji cijedi sok, dok tradicionalni sokovnici „melju“ voće. Ovakvim tipom sokovnika može se dobiti i 35% više soka u odnosu na tradicionalne centrifugalne sokovnike.

Vivax sokovnik

Način rada tj. brzina vrtnje SJ-150 iznosi 70-80 okretaja u minuti, objašnjava činjenicu da se dobije više vitamina, antioksidansa, a čak i enzimi ostaju sačuvani te je sok bez pjene i raslojavanja. Tradicionalni sokovnici koji se vrte na 5 do 15 tisuća okretaja, zbog brzine vrtnje metalnih oštrica i topline koja se stvara, uništavaju okus i boju. Suvremena prehrana je značajno siromašnija nutrijentima nego što je to nekad bio slučaj, tako da 35% više dobivenog soka značajno utječe na jačanje energije i otpornosti organizma.

Ne treba zanemariti ni potrošnju energije jer je SJ-150 snage 150W, dok su tradicionalni sokovnici snage više od 750W. Cijediti se može voće, povrće, sjemenke pa čak i lisnate biljke.

Vivax sokovnik

VIVAX SJ-150 lako se čisti, čak i u perilici suđa zbog dijelova koji se lagano rastavljaju, što ubrzava proces u odnosu na klasične modele koji se sastoje od većih dijelova.

Više o ovom odličnom sokovniku pročitajte na linku.

Ovdje možete pogledati na kojim sve lokacijama možete kupiti VIVAX SJ-150 (slow juice sokovnik).

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Vivax zdravi i ukusni recepti stvoreni za vas! x 2
    Bilo da radite kolače za svoje najmilije, spremate šalicu čaja ili kave za dragu osobu, VIVAX mali kućanski uređaji olakšavaju te ubrzavaju proces kako bi imali više trenutaka za sebe i svoje bližnje....
  • Nagradna igra: Budite kreativni i osvojite Vivax SJ-150 sokovnik! x 6
    Povodom božićnih blagdana Vivax i Fitness.com.hr odlučili su nagraditi jednog čitatelja s kvalitetnim sokovnikom Vivax SJ-150. Prijavi se i osvoji super božićni poklon!
  • Kušajte proljetne voćne slastice! x 10
    Topli, sunčani proljetni dani su pred nama; mame nas u šetnju prirodom, sportove na otvorenom i obilaske tržnica sa svježim, domaćim, mirisnim voćem i povrćem u svim bojama. Donosimo vam recepte za ne...
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 29.11.2016
Piše:
Sponzorirani članak