Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Riješite se umora i osnažite imunitet uz ova tri proizvoda

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Modernim načinom života želimo postići što više, ali to najčešće dovodi do narušavanja zdravlja i naše tijelo treba dodatni poticaj kako bi osiguralo dovoljno energije za ispunjavanje naših ciljeva. U tim slučajevima potrebno je posegnuti za vitaminima i dodacima prehrani.

Vitamini i minerali na bazi biljaka iz biološkog uzgoja su idealna nadopuna našem organizmu. Linija Phyto Vitamins poznata je po svojoj vrhunskoj kvaliteti, kombinaciji prave formule i strogoj kontroli kvalitete.

Svi proizvodi ove linije su veganski i BIO-proizvodi, a iz cijelokupnog asortimana smo izdvojili proizvode koji najviše odgovaraju užurbanom i aktivnom načinu života.

Bio Citroplus

Citroplus (Bio) je dodatak prehrani s visokim sadržajem prirodnog vitamina C, a znamo da je vitamin C jedan od najpotrebnijih vitamina našem organizmu. U našem tijelu ima brojne funkcije i pridonosi normalnoj funkciji imuno-sustava i živčanog sustava te normalnom energetskom metabolizmu.

Najvažniji sastojci su sekundarne biljne tvari, tzv. flavonoidi otopljeni u biljnom bio-glicerinu. Flavonoidi kao i vitamini sudjeluju u brojnim metaboličkim procesima u tijelu i kao zaštitne tvari treba ih uzimati u dovoljnoj količini. Pritom je zdrava prehrana od velike koristi, ali se ona iz najrazličitijih razloga često ne ostvaruje. Zbog toga se preporučuje dodatna opskrba organizma unošenjem vitalnih tvari u vidu dodataka prehrani.

CitoPlus

Bio Vitamin B Kompleks

Skupinu B kompleksa čini 8 članova koji imaju jedinstvenu strukturu i brojne dodatne funkcije, no kako se u velikoj mjeri nadopunjuju poželjno ih je unositi zajedno putem dodataka prehrani. Ovaj kompleks neophodan je kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora jer sudjeluju u procesu stvaranja energije.

Također, pridonose održavanju normalne funkcije živčanog sustava i normalnom psihičkom funkcioniranju. Kako su vitamini B topivi u vodi i naše tijelo ih ne može skladištiti, možete ih slobodno uzimati kao dodatak vašoj prehrani bez straha od posljedica u borbi protiv stresnog, užurbanog i aktivnog načina života.

b-kompleks

Bio Vino C-Opc

Nadopunjujuća kombinacija hranjivih tvari jezgri grožđa i acerole (barbadoske trešnje) zajednički opskrbljuju organizam važnim bioaktivnim tvarima. Kako i samo ime govori radi se o kombinaciji vitamina C i OPC antioksidansa koji se koriste kao obrambene tvari protiv štetnih vanjskih opterećenja.

Ova kombinacija pridonosi povećanoj apsorpciji željeza te je idealan dodatak za sve koji imaju problema sa željezom, umorom, iscrpljenošću. Koristiti ga mogu svi u prevenciji anemije i kardiovaskularnih bolesti, te posebno pušači koji zbog unošenja duhanskih komponenti troše više vitamina C od nepušača, ali i svi oni koji žele svome organizmu osigurati dovoljno energije za normalno funkcioniranje.

vitamin c

Nikada nije kasno za početi brinuti o zdravlju Vašeg organizma. Svaki dan je idealno vrijeme za novi početak, rad na vlastitom zdravlju, a time i ljepoti. Naravno, uvijek preporučujemo piti dovoljno vode, zdravo se hraniti i redovito se baviti nekom aktivnošću, ali ponekad nam je potrebna i dodatna pomoć.

Ispunite kratki kviz i primite savjet stručnjaka na ovom linku.

Objavljeno 17.05.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!