Poziv: Varaždin Throwdown 2019 - međunarodno CrossFit natjecanje 25. i 26. 5. u TTS Sport Centru Varaždin

Image

CrossFit Varaždin po peti puta organizira veliko međunarodno CrossFit natjecanje. Varaždin Throwdown jedino je takve vrste ove godine u Hrvatskoj i održat će se 25. i 26. svibnja u TTS Sport Centru u Varaždinu.

Ovo je prilika da uživo vidite zašto je CrossFit jedan od najbrže rastućih sportova u svijetu. Samo natjecanje prezentacija je CrossFita kao sporta i uvid u rezultate takvog oblika treninga.

varazdin throwdown

Natjecanje je podijeljeno na ELITE i OPEN kategoriju. Elite natjecatelji morali su se kvalificirati kroz sustav online treninga kako bi se samo najbolji i najspremniji sportaši borili za titulu „Fittest in Varaždin“. U ovoj kategoriji moći ćete vidjeti državne prvake i ponajbolje natjecatelje s proteklog CrossFit Games Opena.

Open kategorija namijenjena je rekreativcima koji su zavoljeli ovaj način treninga i željeli bi se okušati u natjecateljskom obliku CrossFita.  Open natjecatelji najbolji su primjer što sve rekreativci mogu postići funkcionalnim treningom.

varazdin throwdown

Ukupno 120 natjecatelja i natjecateljica borit će se kroz više atraktivnih treninga/evenata raspoređenih u 2 dana natjecanja. Oni ne znaju koji ih izazovi čekaju no zasigurno treniraju jako i spremni su na sve. Ako trenirate i volite bilo koji oblik funkcionalnog treninga ovaj događaj nikako ne smijete propustiti.

Uz samo natjecanje moći ćete pojesti kreativna jela u Street Food zoni te vidjeti i kupiti opremu za funkcionalni trening od nekoliko sponzora/partnera natjecanja.

varazdin throwdown

Sve detalje o natjecanju možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici natjecanja, a organizatori pozivaju sve ljubitelje i ljubiteljice CrossFita kao i ostale koji samo žele vidjeti kako CrossFit natjecanje izgleda uživo.

varazdin throwdown

Objavljeno 17.05.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!