Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

10. Fitness&Aerobic Camp: Vrhunski fitness događaj na razini svjetskih fitness festivala!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Zadnji sudionik je izašao iz dvorane. Mojo Crew sjedi na podu sa zadovoljnim i umornim osmijehom. Kad nešto od ideje i prvog razgovora, “znaš mogli bismo...”, doživi svoje deseto jubilarno izdanje, osjećaj sreće, ispunjenosti i zadovoljstva se utrostruči.

Pripreme su to koje traju od 12. mjeseca, bezbroj telefonskih poziva, mailova, poruka, sastanaka kako bi sve funkcioniralo besprijekorno.

I onda kreće Camp: 3 dana, dvije lokacije, velika dvorana, pool area, 250 sudionika iz Velike Britanije, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije, Španjolske, Mađarske, Hrvatske daju razlog i inspiraciju da Mojo Crew radi i dalje.

fitness aerobic camp

Ove godine je ekipa prezentera bila obogaćena Henom Kim iz Koreje koja je osvojila sudionike svojim satovima stepa & team teachom u suradnji sa Španjolskim prezenterom Fernandom Mirandom. Heni se jako svidjela visoko profesionalna, ali opuštena atmosfera kao i sama lokacija gdje se kamp održavao.

Jannine Pereira iz Gibraltara se predstavila piloxingom. Ova energična Britanka je oduševila svojom karizmom, profesionalnim pristupom te odličnim satom. „Oduševljena sam ovakvim tipom evenata kao i ostalim članovima prezenterskog tima“, istakla je Pereira.

Uvijek je rado viđen gost u Vodicama je i Alessandro Oliveri, talijanski prezenter poznat diljem Europe po svojim čistim metodskim principima.

Grčki tim na čelu s Panosom Balatsinosom koji je na kampu treću godinu zaredom svojim načinom vođenja treninga uvijek inspirira sadašnje, ali i buduće trenere i instruktore.

fitness aerobic camp

Domaće boje zastupali su Aleksandar Miketa, Goran Sajko, Biljana Dorotić Džolić, Andrea Solomun, Darko Milašćević , Marija Andrijašević koji nisu ni u čemu zaostajali za međunarodnim prezenterskim zvijezdama.

Funkcionalni treninzi, athletic performance, conditioning, body weight treninzi, stretching safe breath, pilates, yoga, piloxing, step, dance…gotovo svi tipovi fitness treninga su bili zastupljeni.

fitness aerobic camp

Evo što su izjavili neki od prezentera:

Marko Geršak (Slovenia): Sretan sam što sam do sada sudjelovao na sva 4 kampa organizirana ovdje u Vodicama. Noviteti u svijetu fitnessa, edukacije, kolege iz cijeloga svijeta kao i fantastična atmosfera su razlog sto dolazim i što ću ubuduće dolaziti.

Alessandro Oliveri (Italija): Uvijek se rado odazovem pozivu dragih kolegica Dagmar i Marije. Pohvalio bi organizaciju, sve je funkcioniralo besprijekorno , treninzi su se odvijali na vrijeme, sudionici su jako angažirani tako da mi je zadovoljstvo prezentirati i prenositi znanje. Fitness & aerobic camp ide ukorak organizacijski i trendovski sa svjetskim eventima ovoga tipa.

Ely Smith (Velika Britanija) – sudionica: Prvi put sam u Hrvatskoj i na ovakvom događanju. Ugodno sam iznenađena atmosferom i vrhunskim fitness profesionalcima iz cijelog svijeta. Nisam očekivala ovako visoki nivo znanja i usluge. Definitivno se vraćam i sljedeće godine. Zahvaljujem se Dagmar i Mariji na pomoći.

Ovogodišnje, jubilarno 10. izdanje Fitness&aerobic Campa je završeno, a Mojo crew krenuo je u planiranje novoga, 11. izdanja.

Vidimo se sljedeće godine!

Objavljeno 06.09.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!