Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Stiže Gyms4you, europski koncept teretana

Image

GYMS4YOU KONAČNO U HRVATSKOJ!

U Zagrebu se krajem siječnja 2015. godine otvara prvi fitness klub lanca nastalog po europskom konceptu.

Posebna ponuda koju ne smijete propustiti: godišnja članarina za samo 995 kuna ili manje od 83 kune mjesečno!

Gyms4you

U Hrvatsku ovih dana konačno stiže Gyms4you, europski koncept fitness klubova s niskim cijenama članarine. Prve dvije lokacije u Zagrebu svoja će vrata otvoriti u siječnju i veljači 2015. godine. Prvo otvorenje bit će na lokaciji Centra Bundek u četvrtak 29.01.2015. godine od 11 sati. Za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo u navedenom terminu – 48 sati od otvorenja.

Gyms4you

Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Prva lokacija Gyms4you u Centru Bundek prostire se na 600 m2 i uključuje prostrani, ugodni, čisti i suvremeno uređeni prostor koji je opremljen vrhunskom TechnoGym opremom i otvoren non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Prostor zadovoljava najviše standarde na fitness tržištu. Dvorana je opremljena s cardio i aerobic opremom: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, utezi, orbitreci i sl.. Posebno odvojeni dio prostora namijenjen je za funkcionalni trening, te je u skladu s time i opremljen.

Iako je lanac na svom samom početku, nove lokacije su već u planu, a svaka članska iskaznica vrijedit će za sve postojeće i buduće lokacije.

Gyms4you

Za rekreativce i sportaše – za sve koji koji žele popraviti kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Gyms4you

Gyms4you

Više informacija na www.gyms4you.com.

Objavljeno 12.01.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!