Izvor ljepote i užitka - Spa & Golf Resort Sveti Martin
Lifestyle

Izvor ljepote i užitka - Spa & Golf Resort Sveti Martin

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Spa & Golf Resort Sveti Martin je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Predstavlja izvor ljepote i užitka te sa ponosom nudi ekološki osviještene i na lokalnoj kulturi zasnovane turističke proizvode i usluge poput smještaja u vrhunskim smještajnim jedinicama. Nudi se raznolikost smještajnog komfora u novom Spa Golfer Hotelu 4* i apartmanskom naselju Regina 4*, organizirane sadržaje za sve uzraste i bogatu ponudu.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Otkrijte čari Spa Golfer Hotela 4* koji svojom raznolikom ponudom spremno dočekuje i najzahtjevnijeg gosta. Moderno opremljene sobe i suite pružaju gostima poseban ugođaj, a upotpunjuju ga pogledi koji s jedne strane obuhvaćaju horizont iznad novouređenog golf terena s 9 rupa, a s druge zovu na blagodati užitka u hotelskom wellness centru!

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Možete se opustiti u lijepo uređenom lounge baru, piano baru i uživati u delicijama koje se nude u restoranima, a ni najsuptilnije gurmansko nepce ne ostavljaju ravnodušnim. Kulinarske kreacije i vrhunsko vino domaćih vinara uvijek zovu u čarobnu zabavu noćnog kluba hotela ili na ples u pub Potkovu! Prepustite se izvornim ritualima opuštanja u kompleksu mnogobrojnih bazena gdje ujedno možete i ubrati ljekovit danak termalne vode! Inovativna 2 wellness centra Spa Golfer i Regina jedinstvene su oaze mira i relaksacije te nude bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Holistički programi i individualni pristup odraz su ideja i ambicija zadovoljiti svaku potrebu i želju gosta, a moderna oprema, jednostavnost linija, vrhunski dizajn i pažljivi detalji pružaju vrhunske trenutke zadovoljstva i opuštanja kroz paletu tretmana, masaža, rituala, kupki, sauna i brojnih drugih doživljaja tradicionalnog, egzotičnog, energičnog i inspirativnog u ekskluzivno uređenim odajama zlatne ili srebrne prostorije, Kleopatrine ili VIP suite!

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar Spa & Golf Resorta Sveti Martin postaje čaroban izvor ljepote i užitka!

Zamah prestiža i harmonija pokreta

Golf kao zahtjevna igra uma i tjelesne snage za Spa & Golf Resort Sveti Martin predstavlja izvor sportskog i natjecateljskog duha, rekreacije, ali i uspješnog biznisa. Golf teren je idealno mjesto za druženje s klijentima, potencijalnim kupcima i ljudima od utjecaja. U tom se kraljevskom sportu iz davnina plete mreža poznanstva temeljena na užitku i prestižu.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Možete igrati golf tijekom cijele godine na grijanim greenovima terena s 9 rupa. Grijani greenovi, grijanje pod nadstrešnicom te indoor golf omogućuju upražnjavanje golfa svih 12 mjeseci u godini. Rasvjeta cijelog vježbališta i 4 rupe također produžuju iskorištenost golf sadržaja. Perspektive su gotovo idealne. Osim golfa je u sklopu sportskih sadržaja Svetog Martina moguće zaigrati tenis na jednom od 4 teniska terena sa zemljanom i travnatom podlogom ili se zabaviti kroz sportsku animaciju, aqua aerobic, igru stolnog tenisa, odbojke na pijesku, košarke, nogometa, boćanja…

Spa & Golf Resort Sveti Martin

U novoj sportskoj dvorani možete poraditi na svojoj formi u teretani i tako uhvatiti pravi osjećaj wellnessa u kombinaciji sa saunama, masažama i termalnom vodom. U ponudi su također sportski izleti na rafting, paintball, jahanje, ribolov, biciklistički izlet po uređenim stazama, što se može izvrsno uklopiti u Vaš team building program. Jednostavno se pokrenite u natjecateljskom ritmu, uživajte u ljepoti sporta usred prirode i osvojite svoje zdravlje.

Više informacija na www.spa-golf.com.hr.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • 10 promjena životnih navika za dobrobit vaše djece x 5
    Pomaganje djeci u gubljenju težine zahtijeva predanost cijele obitelji. Vašem će djetetu biti lakše prihvatiti – možda čak i prigrliti – promjene u prehrambenim navikama i razini aktivnosti ako kroz t...
  • Marisa Miller o dijeti i ljepoti x 10
    Marisa Miller, model za Victoria Secret, otkrila je male tajne svojeg uspjeha. Negira izgladnjivanje u svrhu održavanja manekenske figure i pojašnjava: "Radije vježbam i ne držim dijetu, nego da moram...
  • Kupke i saune - spokoj tijela i uma x 4
    U sauni se kapilare šire, pore se otvaraju i tijelo se obilno znoji. Znoj brzo ispari jer je razina vlage niska. Time se odstranjuju otpaci i štetni toksini. Kao posljedica povećanja tjelesna temperat...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 03.12.2009
Piše:
Sponzorirani članak