Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Izvor ljepote i užitka - Spa & Golf Resort Sveti Martin

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Spa & Golf Resort Sveti Martin je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Predstavlja izvor ljepote i užitka te sa ponosom nudi ekološki osviještene i na lokalnoj kulturi zasnovane turističke proizvode i usluge poput smještaja u vrhunskim smještajnim jedinicama. Nudi se raznolikost smještajnog komfora u novom Spa Golfer Hotelu 4* i apartmanskom naselju Regina 4*, organizirane sadržaje za sve uzraste i bogatu ponudu.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Otkrijte čari Spa Golfer Hotela 4* koji svojom raznolikom ponudom spremno dočekuje i najzahtjevnijeg gosta. Moderno opremljene sobe i suite pružaju gostima poseban ugođaj, a upotpunjuju ga pogledi koji s jedne strane obuhvaćaju horizont iznad novouređenog golf terena s 9 rupa, a s druge zovu na blagodati užitka u hotelskom wellness centru!

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Možete se opustiti u lijepo uređenom lounge baru, piano baru i uživati u delicijama koje se nude u restoranima, a ni najsuptilnije gurmansko nepce ne ostavljaju ravnodušnim. Kulinarske kreacije i vrhunsko vino domaćih vinara uvijek zovu u čarobnu zabavu noćnog kluba hotela ili na ples u pub Potkovu! Prepustite se izvornim ritualima opuštanja u kompleksu mnogobrojnih bazena gdje ujedno možete i ubrati ljekovit danak termalne vode! Inovativna 2 wellness centra Spa Golfer i Regina jedinstvene su oaze mira i relaksacije te nude bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Holistički programi i individualni pristup odraz su ideja i ambicija zadovoljiti svaku potrebu i želju gosta, a moderna oprema, jednostavnost linija, vrhunski dizajn i pažljivi detalji pružaju vrhunske trenutke zadovoljstva i opuštanja kroz paletu tretmana, masaža, rituala, kupki, sauna i brojnih drugih doživljaja tradicionalnog, egzotičnog, energičnog i inspirativnog u ekskluzivno uređenim odajama zlatne ili srebrne prostorije, Kleopatrine ili VIP suite!

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar Spa & Golf Resorta Sveti Martin postaje čaroban izvor ljepote i užitka!

Zamah prestiža i harmonija pokreta

Golf kao zahtjevna igra uma i tjelesne snage za Spa & Golf Resort Sveti Martin predstavlja izvor sportskog i natjecateljskog duha, rekreacije, ali i uspješnog biznisa. Golf teren je idealno mjesto za druženje s klijentima, potencijalnim kupcima i ljudima od utjecaja. U tom se kraljevskom sportu iz davnina plete mreža poznanstva temeljena na užitku i prestižu.

Spa & Golf Resort Sveti Martin

Možete igrati golf tijekom cijele godine na grijanim greenovima terena s 9 rupa. Grijani greenovi, grijanje pod nadstrešnicom te indoor golf omogućuju upražnjavanje golfa svih 12 mjeseci u godini. Rasvjeta cijelog vježbališta i 4 rupe također produžuju iskorištenost golf sadržaja. Perspektive su gotovo idealne. Osim golfa je u sklopu sportskih sadržaja Svetog Martina moguće zaigrati tenis na jednom od 4 teniska terena sa zemljanom i travnatom podlogom ili se zabaviti kroz sportsku animaciju, aqua aerobic, igru stolnog tenisa, odbojke na pijesku, košarke, nogometa, boćanja…

Spa & Golf Resort Sveti Martin

U novoj sportskoj dvorani možete poraditi na svojoj formi u teretani i tako uhvatiti pravi osjećaj wellnessa u kombinaciji sa saunama, masažama i termalnom vodom. U ponudi su također sportski izleti na rafting, paintball, jahanje, ribolov, biciklistički izlet po uređenim stazama, što se može izvrsno uklopiti u Vaš team building program. Jednostavno se pokrenite u natjecateljskom ritmu, uživajte u ljepoti sporta usred prirode i osvojite svoje zdravlje.

Više informacija na www.spa-golf.com.hr.

Objavljeno 03.12.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!