Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Pogledajte kako je bilo na ReebokXchallenge treningu: Unlimit Your Workout!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Boćarski klub Zrinjevac tzv. "Balon" kod dvorane Boćarski dom ugostio je novi ReebokXchallenge trening radnoga naziva Unlimit Your Workout! Uz vrhunski trening koji je vodila trenerica Martina Kovarik, okupljeni su uživali u druženju, zabavi, a najbolji će biti nagrađeni novim Reebok Everchill TR 2.0 tenisicama!

reebok

„Unlimit your workout, drugi ovojesenski Reebok xchallenge, koncipirala sam kao sveobuhvatni trening i svojevrstan presjek više oblika grupnog vježbanja. Sastojao se od vježbi za stabilnost trupa, kardio i statičnih vježbi u intervalnom režimu rada te od izazovnih ali i zabavnih vježbi u paru koje su svim sudionicima izmamile široke osmjehe.

Kroz trening sam provukla svoju osnovnu trenersku filozofiju prema kojoj je sigurnost vježbača na prvom mjestu. Po mom mišljenju, niti jedan trening rekreativaca ne smije balansirati na rubu potencijalne ozljede. U tome svakako pomažu i Reebok tenisice Everchill TR 2.0 koje su lagane, prozračne i nevjerojatno stabilne što ih čini prikladnim i sigurnim za svaki oblik treninga u dvorani.

reebok

Teško mi je riječima dočarati tako pozitivnu atmosferu i moćnu energiju koja je kolala balonom Boćarskog doma, preplavljenim sa stotinjak fitnes entuzijasta. Osobito su me obradovali i predstavnici muškog spola koji obično posve neopravdano zaziru od grupnog fitnesa.

Rijetko se može doživjeti da izazovan trening na ovakvom tipu događanja baš svaki sudionik odvježba od početka do samog kraja kakav je bio slučaj u subotu. Još uvijek sam pod dojmom tolike količine nasmijanih, zadovoljnih i sretnih lica!“, opisala je Kovarik kako je bilo na treningu.

reebok

Kako je bilo na ReebokXchallenge treningu pogledajte i u videu:

Everchill TR 2.0

reebok

Nove Everchill TR 2.0 tenisice imaju širok dijapazon namjene. Namijenjene su za čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje konopca, sklekove… u svakom od ovih zadataka maksimalno će zadovoljiti vaše potrebe, bez obzira jesti li profesionalni sportaš, rekreativac ili početnik.

Odlikuje ih:

  • Svestranost - bez obzira na vrstu treninga - ove tenisice mogu se nositi sa svime.
  • Liquid Foam - nevjerojatna kombinacija mekoće i stabilnosti.
  • Sustav prozračivanja od 360° - hladi stopala tijekom napornog treninga.

Otkrijte nove mogućnosti treniranja i prekinite s rutinom. S novim tenisicama Everchill TR 2.0 teretanu i dvoranu pretvorite u igralište.

Više o novim Reebok Everchill TR 2.0 tenisicama pročitajte na LINKU.

Objavljeno 09.11.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!