Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Poziv: 2. svibnja svi idemo na Paklenica Trail 2015. International

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Početak svibnja izvrsno je vrijeme za provesti ga u prirodi, a ako to može biti nacionalni park Paklenica, onda nema opravdanja da ostanete kod kuće! Zapišite si u kalendar, 2 svibnja 2015. održava se 3. izdanje Decathlon Paklenica Trail 2015. International u sklopu XVI. Međunarodnog susreta penjača i planinara pod pokroviteljstvom J.U. NP Paklenica, u organizaciji Mountain Traveller Croatia. Ako želite provesti vikend u savršenoj kombinaciji mora i planina, Rivijera Paklenica je pravo mjesto za vas.

Paklenica trail

Predstavljamo Trail utrku u dvije kategorije: Pjeskarica (15 km) i Three Canyons (40 km) , dok vas pravi izazov čeka u obliku vertikalne utrke Absolute Paklenica (14km/1810m+).

Pjeskarica (15 km) je dobila naziv po velebitskom stenoendemu koji raste samo u kanjonima Male i Velike Paklenice i nigdje drugdje na svijetu. Prolazi novouređenom edukativnom stazom koja počinje od ulaza u NP Paklenicu, a utrka je prilagođena svim skupinama: trkačima i rekreativcima.

Three Canyons (40km) utrka vas vodi najatraktivnijim dijelovima NP Paklenice i prelazi preko čak tri kanjona i prilagođena je trkačima u boljoj fizičkoj kondiciji.

Vertikalna utrka Absolute Paklenica počinje na samom moru i vodi vas najdirektnijom stazom do drugog najvišeg vrha Velebita, Sv. Brdo (1757 m/nv) gdje je ujedno i cilj utrke. Oduvijek nas je zanimalo tko će imati najbrže vrijeme za ovo apsolutno ludilo i tko će steći titulu Absolute Runnera.

„Prije utrke zagrijavat će vas poznati fitness treneri, a na startu razbuditi DJ. Program smo popunili sajmom autohtonih proizvoda Zadarske županije, štandovima s hrpom hrane i pića, štandovima poznatih proizvođača planinarske i trkačke opreme, štandom za nutricionističko savjetovanje, a nakon utrke i obroka opustite se uz koncert uživo na Trgu Marasovića, dok oni neumorni mogu produžiti na After Trail Party u centar Starigrada u caffe bar SPORT Caffe. I da ne zaboravimo, pazite kako ćete se obući jer će kamere pratiti svaki vaš korak ?, na startu i na cilju, a i negdje po vrletima Velebita. Mi vam osiguravamo dry-fit majice, ostalo je na vama“, ističu organizatori Traila.

Paklenica trail

Prijave za utrku zatvaraju se 27.04.2015. u 15h, a prijave se primaju isključivo on-line putem prijavnice na web stranici organizatora: www.mt-croatia.com. Više detalja o utrci pogledajte također na stranici organizatora.

Objavljeno 21.04.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!