Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Fitness.com.hr nagrađuje: Osvojite kotizacije za Paklenica Trail 2015 International!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Dobitnici kotizacija su:

  1. Ines Bučević (Utrka Pjeskarica) x 2
  2. Paula Vrdoljak (Absolute Paklenica) x 2

  

Produženi vikend za Praznik rada, može li bolje! Prognoza vremena: sunčano i toplo! Savršeni uvjeti za vrijeme provesti u prirodi! A ako još možete odabrati da vikend provedete u Nacionalnom parku Paklenica, tada nema razloga da uopće tražite dalje!!

Naime, 2 svibnja 2015. održava se 3. izdanje Decathlon Paklenica Trail 2015. International u sklopu XVI. Međunarodnog susreta penjača i planinara pod pokroviteljstvom J.U. NP Paklenica, u organizaciji Mountain Traveller Croatia.

Paklenica Trail utrka se sastoji od dvije kategorije: Pjeskarica (15 km) i Three Canyons (40 km) , dok vas pravi izazov čeka u obliku vertikalne utrke Absolute Paklenica (14km/1810m+).

Pjeskarica (15 km) je dobila naziv po velebitskom stenoendemu koji raste samo u kanjonima Male i Velike Paklenice i nigdje drugdje na svijetu. Prolazi novouređenom edukativnom stazom koja počinje od ulaza u NP Paklenicu, a utrka je prilagođena svim skupinama: trkačima i rekreativcima.

Three Canyons (40km) utrka vas vodi najatraktivnijim dijelovima NP Paklenice i prelazi preko čak tri kanjona i prilagođena je trkačima u boljoj fizičkoj kondiciji.

Paklenica trail

Vertikalna utrka Absolute Paklenica počinje na samom moru i vodi vas najdirektnijom stazom do drugog najvišeg vrha Velebita, Sv. Brdo (1757 m/nv) gdje je ujedno i cilj utrke. Oduvijek nas je zanimalo tko će imati najbrže vrijeme za ovo apsolutno ludilo i tko će steći titulu Absolute Runnera.

Fitness.com.hr dijeli:

  • 2 x kotizacija za utrku Pjeskarica (15 km)
  • 2 x kotizacija za utrku po vlastitom odabiru

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Na mail: [email protected] pošaljite sljedeće podatke:

ime i prezime, adresa, kontakt broj i utrka za koju želite kotizacije.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 27. travnja 2015. Pobjednike ćemo proglasiti slučajnim odabirom, a obavijest o nagradi ćete dobiti na mail u utorak. Nagradne kotizacije možete podići na prijavama u Paklenici: Starigrad-Paklenica, Etno kuća Marasovići (kod trga Marasovića).

Objavljeno 24.04.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!