Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Nagradni natječaj: Odaberite i osvojite rekvizit koji želite za kućni trening!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Redovno vježbati, održavati formu, ali biti dovoljno motiviran za pravilnu prehranu koja doprinosi zdravlju i jača imunitet (što je posebno važno) izniman je uspjeh u ovim teškim vremenima. No, čak i ako dosad niste vježbali, nikad nije kasno da krenete i učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

Kako bismo vas dodatno motivirali da krenete s vježbanjem, odlučili smo nagraditi najkreativnije. Vaš zadatak je sljedeći:

Odaberite jednu od tri dolje navedene nagrade i napišite nam zašto vam je baš taj rekvizit sad potreban te kako ćete ga iskoristiti.

Nagrade su:

  1. Booty band
  2. Kettlebell 6 kg (girja)
  3. Prostirka Kineta Club

U nagradnom natječaju možete sudjelovati neograničen broj puta, a svoje odgovore šaljite u komentarima na našim Facebook (otvori ovdje) i Instagram (otvori ovdje) profilima.

izazov

Dobitnike nagrada izabrat će Fitness.com.hr žiri. Sudjelovati mogu samo osobe s prebivalištem na teritoriju Republike Hrvatske.

Budite kreativni i pokažite nam da baš vi zaslužujete nagradu, a mi ćemo vas nagraditi. Nagradni natječaj traje do petka, 24. travnja u ponoć, a pobjednike proglašavamo u subotu, 25. travnja u 10 sati.

Hvala vam na sudjelovanju. Budite zdravi, jaki i fit.

I ostanite doma!

Objavljeno 20.04.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!