Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Osvojite kotizacije: Međunarodni kongres nutricionista 8.-10. studenog 2019. u Zagrebu

Image

Međunarodni kongres nutricionista uspješno se organizira već 7. godinu za redom, a održat će se od 8. do 10. studenog 2019. godine u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

Ako se pitate po čemu se ovaj Kongres izdvaja od ostalih te zašto ga ne smijete propustiti, obratite pozornost na njegovu interdisciplinarnost, teme predavanja koje prate trendove u nutricionizmu i popratna društvena događanja!

Ovaj Kongres je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti, od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Kongres je organiziran pod vodstvom Hrvatskog Saveza Nutricionista - nacionalne zajednice udruga nutricionista i dijetetičara u Republici Hrvatskoj, u suradnji s ASPEN-om, FENS-om i studentskom udrugom PROBION, a sudjelovanje je bodovano od strane strukovnih komora Republike Hrvatske.

Koncept Kongresa temelji se na nizu predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja gdje strani i domaći stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznose i obrazlažu najnovije spoznaje i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti te komponentom u procesu liječenja, ali i nutricionizmom kao neizostavnim dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

nutricionizam

Teme predavanja na 7. Međunarodnom kongresu nutricionista pratit će trendove u prehrani, povezanost prehrane s plodnosti, trudnoćom i laktacijom, kliničku prehranu, ulogu i značaj mikrobiote, povezanost prehrane i autoimunih bolesti, prehranu u djece sportaša i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima. Naime, Kongres redovito posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva! Slobodno vrijeme ispunjeno je interaktivnim eno-gastro eventom i edukativnim izletima, a vrhunac zabave je već tradicionalno druženje na Gala večeri.

Promocija zdravog življenja postaje predmet zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini. Zahvaljujući tome, ova tema dobiva veliku pozornost javnosti i medijsku popraćenost.

Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 7. Međunarodni Kongres Nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma. Pozivamo i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima.

Sve dodatne informacije o Kongresu možete saznati na službenoj stranici Kongresa, a prijaviti se možete ovdje.

Osvojite kotizaciju za Međunarodni kongres nutricionista

Fitness.com.hr kao medijski pokrovitelj Međunarodnog kongresa nutricionista svojim čitateljima dijeli 2 x 1 kotizaciju za Kongres.

Odlukom žirija, 2 x 1 kotizaciju za Kongres dobivaju:

  • Maja Ergović Ravančić
  • Jasmina Hasanović

O detaljima preuzimanja kotizacija dobitnice će biti obavještene e-mailom.

Objavljeno 04.10.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!