Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Izvučeni dobitnici kotizacija za 6. Međunarodni Kongres Nutricionista!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Brojimo posljednje dane do početka 6. Međunarodnog Kongresa Nutricionista koji će se ove godine održati u Zagrebu od 26. do 28. listopada u Hotelu Panorama Zagreb.

U nedavno održanom nagradnom natječaju odlučili smo nagraditi dvoje najbržih koji su se javili u našu redakciju e-mailom. Nagrade u vrijednosti 779 kuna osvajaju:

  • Pavo G. i
  • Ivana D.

Čestitamo dobitnicima besplatnih kotizacija za trodnevni kongres, a zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u našem natječaju i nadamo se da se vidimo na Kongresu!

kongres

6. Međunarodni Kongres Nutricionista

Kongres organizira Hrvatski saveza nutricionista u suradnji s Američkim društvom za parenteralnu i enteralnu prehranu, Prehrambeno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku te Udrugom studenata PROBION s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Za Kongres je prijavljeno 300-tinjak kako domaćih tako i stranih sudionika, a za hrvatske stručnjake sudjelovanje na Kongresu se boduje od strane komora: Hrvatske liječničke komore, Hrvatske ljekarničke komore, Hrvatske psihološke komore, Komore Hrvatskih zdravstvenih radnika te Hrvatske komore medicinski sestara.

Osim komora Kongres podržava niz zdravstvenih i nezdravstvenih institucija poput Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Hrvatske agencije za hranu, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva zdravstva, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Andrija štampar“, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Klinike za dječje bolesti Zagreb, Hrvatskog društva za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, Kliničkog bolničkog centar Split, Gradske Ljekarne Zagreb, Ureda predsjednice te Grada Zagreba.

Posebnost ovog Kongresa je u tome što okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije.

kongres

Teme Kongresa

Tako će pod krovnom temom „Nutrigenomika i održivost prehrane“ Kongres otvoriti niz stručnjaka poput prof. dr. sc. Gordan Lauc s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. ir. Sander Kersten s Metabolism and Genomics, Division of Human Nutrition and Health, Wageningen University i Kris M. Morgen, MS, RD-AP, LND, CNSC sa College of Health and Rehabilitation Sciences: Sargent College, Boston University.  

Sam Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, panel rasprava i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja, prikaze slučajeva te aktualnosti.

Ovogodišnje teme koje se provlače kroz Kongres su:

  • uloga proteina u sportskoj prehrani,
  • prehrana dojenčadi i male djece,
  • funkcionalna hrana i inovativni prehrambeni proizvodi,
  • sladila i prirodni zaslađivači,
  • integrativni pristup debljini,
  • međuodnosi mikrobiote i zdravlja te
  • klinička prehrana u praksi.

Kao i prethodnih godine svi prijavljeni posteri sudjeluju u natječaju i Znanstveni odbor odabire 5 najboljih od kojih sudionici putem anonimnih anketnih listića odabir jedan koji će osvojiti odlazak na Kongres/edukaciju po želji u 2019. godini u maksimalnom iznosu od 10.000 kn.

kongres

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te je slobodno vrijeme ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom kao i pauzama za kavu, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Stoga nam je osobita čast pozvati Vas da nam se pridružite na šestom po redu Međunarodnom Kongresu Nutricionista, a prijaviti se možete preko službenog obrasca za prijavu na internet stranici kongresa.

Organizacijski odbor 6. Međunarodnog Kongresa Nutricionista

Objavljeno 22.10.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!