BLACK FRIDAY MEGA AKCIJA: Do 50% popusta na više od 800 proizvoda!

Image

Black Friday je stigao! U Fitness.com.hr Webshopu i Fitness.com.hr trgovinama Black Friday popusti vrijede od danas i traju sve do 28.11.!

Što možete očekivati?

U ponudi od gotovo 3500 artikala, pronaći ćete doslovno sve što vam treba za vaš trening, od rekvizita i dodataka prehrani, do zdrave hrane, ali i rekvizita za druge sportove.

Orbitreci, sobni bicikli, trake za trčanje, utezi za vježbanje - najveća ponuda fitness proizvoda za vježbanje kod kuće nalazi se upravo kod nas i sada je jedinstvena prilika da opremite svoj prostor i krenete s vježbanjem.

Proteini, vitamini, zdravi namazi, kreatini - sve što je potrebno svim vježbačima i sportskim entuzijastima koji žele postići vrhunske rezultate, omogućiili smo vrhunske brendove po fantastičnim Black Friday cijenama.

Na vama je samo da na vrijeme posjetite Fitness.com.hr trgovine i Webshop i zgrabite ovu super priliku da kupite sve što vam treba po super povoljnim cijenama.

Odradite dobar shopping za svoje zdravlje, trening i prehranu, ali i za darove za svoje najdraže. Steknite zdrave navike uz Fitness.com.hr.

Objavljeno 19.11.2021.

Fitness.com.hr trgovine i webshop

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva potražite u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i u Fitness.com.hr webshopu. Najveća ponuda rekvizita, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!