Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (video)
Lifestyle

Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (video)

Prvi krug našeg Fitness.com.hr izazova je završen i imamo dvojicu pobjednika koji su napravili najviše sklekova! Pobjednisi su:

1. Robert Radoš s napravljenih 70 sklekova

2. Igor Škorić s napravljenim 61 sklekom

Podsjetimo, s ciljem da nagradimo i dodatno motiviramo najfit članove naše zajednice osmislili smo projekt "Fitness.com.hr izazov" kojim ćemo dvaput mjesečno nagrađivati pobjednike naših izazova. Zadatak prvog Izazova je bio odraditi što više sklekova bez pauze. Minimum za sudjelovanje u ovom izazovu je bilo 30 sklekova.

Želja nam je dodatno motivirati vježbače na trening, a najbolje nagraditi za postignute rezultate. Drago nam je da ste se već na prvi izazov odazvali u jako velikom broju pa je u naše uredništvo stiglo više desetaka video materijala s vježbačima koji su dali sve od sebe da pokažu svoje dobre rezultate i osvoje naše nagrade! 

Izazove objavljujemo svakog 1. i 15. u mjesecu, a svi koji žele sudjelovati moraju u roku od 7 dana, snimiti video materijal sa svojom izvedbom nagradnog zadatka i poslati materijal na e-mail adresu: urednistvo@fitness.com.hr. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Kako bi se potvrdila vjerodostojnost snimljenog materijala, svi sudionici na početka videa pred kamerom izgovaraju: "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!", a broje se samo ona ponavljanja koja su ispravno napravljena, prema priloženim uputama.

Čestitamo svim sudionicima Fitness.com.hr izazova i pozivamo vas da 15. rujna provjerite koji je novi Fitness.com.hr izazov te da sudjelujete i borite se za nagrade!

 

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
Na forumu ima 4 komentara na ovu temu
Forum
Svi komentari na temu: Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (video)

Po meni Igor je trebao biti prvi, radi pravilnije sklekove
Eol Proudneck
11.09.15. u 11:16
line
da, znatno pravilnije. Robertu èestitke na uèinjenom, ali se ne spušta dovoljno duboko nego glavom ide gore dolje da doðe blizu poda, a i držanje je nepravilnije nego Igorovo. Kao što je i lluvatar neki dan spomenio samouke sklekove... Zbog èega netko to vidi a netko ne, neka odluèe èitaoci, ja sam veæ par puta komentirao besmislice, više nema smisla gubiti vrijeme na to kad se ništa ne popravlja.
iver
11.09.15. u 12:02
line
Čestitam ljudi. :)
BartFanatik
11.09.15. u 15:28
line
znaèi, probudiš se u 6:45 da odradiš trening prije posla, osjeæaš se super i...aj zašto ne... snimiš video za izazov... jbt napraviš 70 komada, kukovi se nisu spuštali, cijelo tijelo je išlo gore dolje a ne samo prsa, pregib u laktu u donjem položaju je uvijek bio 90 stupnjeva ili ispod... al eto imaš glupu glavu pa brada malo ide više gore dolje :D kamera je udaljena metar i snima od dolje pa izgleda kao da je guzica previše gore, al nema veze ne strši toliko, a i teže je malo tako raditi. Misliš, pa super 70 komada, idem poslati pa šljivi ga valjda æe bit još izazova :D i na kraju napraviš najviše i onda proèitaš: nepravilno, guzica u zraku, glavom ide do poda a ne prsima, samouki sklekovi (haha)... motivacija do jaja... pozz svima i ljudi samo trenirajte, to je jedino bitno, samo æete tako nauèiti.
RobiR
11.09.15. u 20:47
line
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 10.09.2015
Piše:
Zorana Jagodić