Akcija: 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Fitness.com.hr izazov: Pogledajte pobjednike s najviše sklekova! (video)

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Prvi krug našeg Fitness.com.hr izazova je završen i imamo dvojicu pobjednika koji su napravili najviše sklekova! Pobjednisi su:

1. Robert Radoš s napravljenih 70 sklekova

2. Igor Škorić s napravljenim 61 sklekom

Podsjetimo, s ciljem da nagradimo i dodatno motiviramo najfit članove naše zajednice osmislili smo projekt "Fitness.com.hr izazov" kojim ćemo dvaput mjesečno nagrađivati pobjednike naših izazova. Zadatak prvog Izazova je bio odraditi što više sklekova bez pauze. Minimum za sudjelovanje u ovom izazovu je bilo 30 sklekova.

Želja nam je dodatno motivirati vježbače na trening, a najbolje nagraditi za postignute rezultate. Drago nam je da ste se već na prvi izazov odazvali u jako velikom broju pa je u naše uredništvo stiglo više desetaka video materijala s vježbačima koji su dali sve od sebe da pokažu svoje dobre rezultate i osvoje naše nagrade! 

Izazove objavljujemo svakog 1. i 15. u mjesecu, a svi koji žele sudjelovati moraju u roku od 7 dana, snimiti video materijal sa svojom izvedbom nagradnog zadatka i poslati materijal na e-mail adresu: [email protected]. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Kako bi se potvrdila vjerodostojnost snimljenog materijala, svi sudionici na početka videa pred kamerom izgovaraju: "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!", a broje se samo ona ponavljanja koja su ispravno napravljena, prema priloženim uputama.

Čestitamo svim sudionicima Fitness.com.hr izazova i pozivamo vas da 15. rujna provjerite koji je novi Fitness.com.hr izazov te da sudjelujete i borite se za nagrade!

 

Objavljeno 10.09.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!