NOVA Fitness.com.hr trgovina u Zagrebu - 15% popusta na sve do kraja mjeseca!

Fitness.com.hr izazov: Nagrađujemo naj-FIT osobu u Hrvatskoj!

Image

U želji da nagradimo i dodatno motiviramo najfit članove naše zajednice osmislili smo projekt "Fitness.com.hr izazov" kojim ćemo dvaput mjesečno nagrađivati pobjednike naših izazova.

Vježbanje je stil života, način odnosa prema sebi, svojem zdravlju i formi i želja nam je da vas što više motiviramo da ustrajete u ovakvom životnom stilu, ili mu se priklonite ako dosad niste!

Našim projektom "Fitness.com.hr izazov" želimo nagraditi najbolje u zadacima koje ćemo postavljati pred vas.

Fitness.com.hr izazov br.1 - Tko može napraviti najviše sklekova u 1 seriji?

Zadatak je odraditi što više sklekova bez pauze. Minimum za sudjelovanje u ovom izazovu je 30 sklekova.

Pravila izazova:

Za sudjelovanje u izazovu morate snimiti video materijal na kojem se vidi izvršenje zadatka. Na početku videa, stanite pred kameru recite "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!" kako bismo bili sigurni da je video vjerodostojan i snimljen tijekom trajanja našeg izazova. Kameru postavite bočno, kako bi se vidjela ispravnost izvođenja sklekova.

Broje se samo oni sklekovi koji su pravilno izvedeni. Sve video materijale će pregledavati stručni žiri Fitness.com.hr-a.

Rok za slanje video materijala je utorak 8. rujna 2015. u 12 sati. Imena pobjednika objavljujemo u četvrtak, 10. rujna u 12 sati.

Svoje video materijale šaljete na e-mail adresu: [email protected]. Sudjelovati u ovom izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

Nagrade dobivaju 2 osobe s najviše ispravno izvedenih sklekova. Pravilno izveden sklek, pogledajte na videu na dnu članka.

Nagrade su Fitness.com.hr poklon paketi po izboru u iznosu od 300 kuna.

Dobitnici biraju nagradu po želji (1 ili više proizvoda ukupne vrijednosti do 300 kn) u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.  

Pravilno izveden sklek, pogledajte na videu:

Objavljeno 01.09.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!