Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Fitness.com.hr vas vodi na 10. Fitness&Aerobic Camp: Osvojite kotizaciju!

Image

Svi ljubitelji fitnessa i aerobica od 2. do 4. rujna ponovo će uživati u velikom broju masterclassova pod vodstvom eminentnih stranih i domaćih prezentera!

Kao i uvijek, prvi vikend u rujnu rezerviran je za Fitness&Aerobic Camp koji će se održati u Vodicama, u sklopu hotela Olympia.

Fitness.com.hr svojim čitateljima dijeli 10 kotizacija za 3 dana Fitness&Aerobic Campa.

Kotizacije uključuju besplatno sudjelovanje na svim masterclassovima vrhunskih domaćih i stranih prezentera!

Sve što trebate učiniti jest na e-mail [email protected] poslati svoje podatke:

Ime i prezime, adresa i kontakt broj

Kotizacije dobiva 10 najbržih koji svoje podatke pošalju na gore navedeni e-mail. Rok za slanje prijava za nagradnu kotizaciju je srijeda, 31. kolovoza u 14 sati.

Svaki dobitnik dobiva 1 kotizaciju za 3 dana Campa!

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane organizatora Campa te će na taj način dobiti sve informacije o Campu te način preuzimanja kotizacija.

Više informacija o Campu možete pogledati na službenoj stranici.

fitness aerobic camp

Podsjetimo, na dvije lokacije vodičkog hotela Olympia (sportska dvorana, otvoreni bazen) održavat će se niz kvalitetnih sadržaja pod stručnim vodstvom međunarodnih fitness prezentera koji će i ove godine okupljene trenere i fitness entuzijaste uputiti u najnovije trendove u fitnessu.

Ove godine dolaze neka nova lica međunarodne prezenterske scene poput Hene Kim iz Koreje koja je poznata po svojim step classovima. Janine Pereira dolazi iz Gibraltara, prezentirat će piloxing te je poznata po svojim mastovitim funkcionalnim treninzima.

Već poznata lica, odlični Panos Balatsinos, ponajbolji grčki trener, Alessandro Oliveri odličan metodičar iz Italije, uvijek prisutna karizmatična Nina Stojadinović iz Srbije, Marko Geršak iz Slovenije te prezenteri iz Španjolske, Grčke....

Domaće boje brane nezaobilazni Goran Sajko, Aleksandar Miketa, Biljana Dorotić Đolić, po prvi puta Darko Milaščević i balerina Andrea Solomun, a tu je i organizatorica Marija Andrijašević.

Organizatori su se pobrinuli za raznoliki sadržaj: funkcionalne treninge, body & mind programe, piloxing, ballet workout, step, dance, zumbu.... za svakog ponešto.

Na vama je samo da se prijavite.

Objavljeno 29.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!