Iskoristi kupon kod za 10% popusta za kupovinu u webshopu

Poziv: 5. prosinca svi idemo na Mojo&fitness friends!

Image

Subota, 5. prosinca rezervirana je za jedan od većih fitness događaja u Hrvatskoj u ovom dijelu godine: Mojo&fitness friends. S početkom u 16 sati u Vita fitness&spa centru održat će se višesatni fitness događaj na kojem će svoja znanja sa sudionicima podijeliti tri vrhunska predavača i trenera: grčka fitness zvijezda Panos Balatsinos, te domaći treneri Marino Bašić i Marija Andrijašević, a glavna ideja vodilja ovogodišnjeg događaja je - funkcionalni trening.

Uoči samog eventa, razgovarali smo s Marijom Andrijašević, predsjednicom udruge Mojo koja, uz Dagmar Rohr, stoji ispred fitness događanja Mojo&fitness friends.

Marija Andrijasevic

Udruga Mojo stoji i iza organizacije Fitness&aerobic campa koji se svake godine održava u rujnu u Vodicama. Kako je došlo do ideje za organizacijom i ovog, puno manjeg fitness događaja?

Ideja oko Mojo&fitness friendsa je bila održavanje manjeg broja masterclassova (u ovogodišnjem izdanju radi se o 4 masterclassa) kako bi svi sudionici među kojima su treneri, instruktori i fitness entuzijasti bili ukorak s novim metodama treninga te da steknu nove ideje i obogate svoju dnevnu trening rutinu.

Uvijek imamo nit vodilju ugostiti jednog stranog i dva domaća prezentera. Organizacijski nam bitno olakšava što se ovi eventi odvijaju u Zagrebu te smo dostupniji, a rekviziti i ozvučenje su već spremni u dvoranama u Vita fitness&spa centru gdje se event i održava. Također, event se odvija u subotu poslijepodne, a to je vrijeme puno lakše odvojiti nego 3 dana za Fitness&aerobic camp.

Evo i rasporeda samog eventa:

16:00-16:55 ATHLETIC BASE TRAINING (Panos Balatsinos)
17:00-17:55 FUNCTIONAL T with STEP (Marija Andrijašević)
18:00-18:55 BODYWEIGHT (Marino Bašić)
19:00-19:55 TEAM TEACH (Panos Balatsinos & Marija Andrijašević)

Marino Basic

Ovogodišnje izdanje Mojo&fitness friends u znaku funkcionalnog treninga. Zašto ste se odlučili za taj segment fitnessa?

Svaki Mojo&fitness friends je tematski zaokružen. Jedan od ranijih evenata je bio vezan za dance, drugi je bio mix dance i stretching treninga pa je red došao i na funkcionalni trening.

Što posjetitelji mogu očekivati na Panosevom, što na Marinovom, a što na tvom satu?

Panos Balatsinos je jedan od najpoznatijih trenera u Grčkoj. Svoju trenersku karijeru je orijentirao ka CrossFitu, atletskih treninzima te kondicijskim treninzima. Na ovogodišnjem Mojo & fitness friends će odraditi kondicijski trening gdje će izmjenjivati cardio dio s vježbama snage povezano u jednu cjelinu, a bez upotrebe rekvizita.

Panos Balatsinos

Marino Bašić će voditi bodyweight trening, vježbe snage vlastitim tijelom. Na mom satu će se raditi vježbe snage sa step klupicom, rekvizitom koji se ne koristi samo u koreografske svrhe, već može biti odlično sredstvo kod vježbi snage. Vježbe će biti povezane u jednu metodsku cjelinu.

Koliko se sudionika očekuje na ovogodišnjem Mojo&fitness friends?

Očekujemo 100-120 sudionika. S obzirom da je, zbog kapaciteta dvorane, broj sudionika ograničen, za event se potrebno prethodno prijaviti, a prijave se vrše na e-mail: [email protected] i [email protected] 

Svima garantiramo dobru energiju, izmjenu znanja i "trikova" zanata. Osim toga, tu je i nezaboravan afterparty na kojem se svi sudionici druže s prezenterima. Vidimo se!

Objavljeno 26.11.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!