Jedinstvena prilika: do 42% popusta na odabrane trake za trčanje

Poziv: Fitnes učilište upisuje novu generaciju polaznika!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Fitnes učilište vodeća je ustanova za obrazovanje odraslih u segmentu fitnesa u Republici Hrvatskoj.

Postoji nekoliko razloga zašto upisati Fitnes učilište: Prednjačimo u predavačkom kadru. Naši predavači su vrhunski stručnjaci ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Fitnes centri u kojima se odrađuje nastava i praksa, pružaju idealan ambijent za učenje tehnike, metodike i teorije te opremom prate najnovije trendove. Priručnici koji su uključeni u cijenu se prije svake generacije revidiraju i nadopunjuju informacijama iz najnovijih istraživanja.

fitnes uciliste

Svi naši polaznici prilikom edukacije, kao i kada završe program, ostvaruju popuste na mnoge radionice i edukacije, dodatke prehrani. Naši programi nisu samo verificirani od strane MZOŠ već su revidirani, priznati i ocijenjeni od vodeće europske zdravstvene i fitnes asocijacije (EHVA, Europ Active) svake dvije godine, kako bi osigurali svojim polaznicima da njihova potvrda edukacije na Fitnes učilištu bude priznata i u ostatku zemalja Europe.

Naši bivši polaznici garantiraju kvalitetu Fitnes učilišta, što možete pročitati u brojnim intervjuima koji su napravljeni s njima na našoj web stranici. Mnogi ponovo upisuju programe osposobljavanja kao i usavršavanja.

Mi smo jedina ustanova ove vrste koja nudi program usavršavanja. Također od prošle godine smo i ustanova koja ima iskustva u organizaciji međunarodnih kongresa, kao i svog vlastitog projekta Kongresa Fitnes učilišta, kojim smo napravili iskorak u kvaliteti održavanja ovakvog tipa usavršavanja kadra i stručnjaka iz svijeta fitnesa. Ima još razloga. Ali eto razina kvalitete znanja i kontakata koje mi pružamo, može se naći samo u Fitnes učilištu. A trudimo se i dalje napredovati.

fitnes uciliste

Fitnes učilište trenutno vrši jesenske upise za novu generaciju polaznika u tri grada: Zagrebu, Rijeci i Splitu. Tijekom rujna će se održati dva roka razredbenog postupka u svim gradovima na kojima će budući polaznici dati sve od sebe kako bi ostavarili što bolje rezultate na rang listi.

Datumi razredbenih postupaka za Zagreb su 11.09. i 25.09.2016., a za Rijeku i Split 10.09. i 24.09.2016.

Nastava u Rijeci i Splitu počinje 01. listopada, a u Zagrebu 08. listopada.

Želim se upisati na Fitnes učilište. Koji je prvi korak?

Prvi korak je online prijava koje je NEOBVEZUJUĆA. Prijavom ulazite u naš sustav i, umjesto da brinete hoćete li propustiti rok, mi Vam šaljemo sve potrebne informacije. Nakon što se objavi službeni natječaj, dostavljate nam dokumentaciju (poštom ili osobno). Zatim slijedi razredbeni postupak te, ukoliko sve prođe u redu, potpisivanje ugovora i početak nastave.

Koraci:                                                                   

  1. Online prijava (neobvezujuća) – online prijavom ulazite u naš sustav te Vam pravovremeno šaljemo sve potrebne informacije o terminima I potrebnoj dokumentaciji
  2. Predaja dokumentacije – najkasnije 8 dana prije razredbenog postupka
  3. Razredbeni postupak – sami birate želite li izaći na 1. ili 2. rok, termini su neovisni
  4. Upisi – potpisivanje ugovora (prilikom potpisivanja ugovora potrebno je predati potvrdu o uplati školarine ili 1.rate)
  5. Početak nastave

fitnes uciliste

Možda imate pravo na izravan upis?

  • Pristupnici koji su na Kineziološkom fakultetu, Studijskom centru za izobrazbu trenera ili nekom drugom visokom učilištu s uspjehom završili razredbeni postupak na provjeri specifičnih motoričkih sposobnosti i znanja (tj. postigli najmanje razredbeni prag)
  • Pristupnici koji su po drugoj osnovi ostvarili pravo na upis te bili upisani na Kineziološki fakultet, ili su aktivni studenti na Kineziološkom fakultetu ili na Studijskom centru za izobrazbu trenera
  • Vrhunski sportaši kategorizirani pri Hrvatskom olimpijskom odboru

Ti pristupnici također su dužni prijaviti se putem kontakt obrasca na našoj internet stranici i u rubriku Vrsta upisa navesti „Izravan upis“ nakon čega će biti pozvani da predaju svu dokumentaciju za upis.

fitnes uciliste

O ostvarenom uspjehu na razredbenom ispitu kandidat mora prilikom upisa priložiti odgovarajući pisani dokument – potvrdu o ostvarenom broju bodova na razredbenom postupku, indeks s Kineziološkog fakulteta ili rješenje o kategorizaciji HOO-a.

Detalje datuma izravnih upisa pogledajte na našoj web stranici pojedinačno po gradovima.

Osim praktične i teorijske nastave u cijenu su uključene konzultacije, kolokviji, 2 priručnika, online nastavni materijali te prvi izlazak na ispit.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu, pošaljite mail na [email protected] ili nazovite 01/ 6521 265.

Pridružite nam se u ostvarivanju Vaše budućnosti i postanite dio Fitnes učilište obitelji. Mi smo Committed to Excellence, budite i Vi!

Objavljeno 07.09.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!