Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Budite fit uz praktičan program prehrane i vježbanja

Image

Bez obzira jeste li profesionalni sportaš, amater ili samo povremeni zaljubljenik u rekreaciju, preuzmite novi mjesečni program uravnotežene prehrane i tjelovježbe iz Leda koji će vas oduševiti svojim praktičnim savjetima i idejama.

Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama u suradnji s Ledom osmislile su i zajednički kreirale poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja s Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov.

Lagana, ukusna, maštovita i za pripremu jednostavna jela, pomoći će vam da uz svakodnevnu tjelovježbu održite liniju savršenom, a da pri tome svojem tijelu osigurate potrebne minerale i vitamine. Mršavljenje nije nužno mukotrpan proces, jer uz recepte iz Leda osjećat ćete sitost, a vaše tijelo izgledat će čvrsto i definirano.

Budite fit uz praktičan program prehrane i vježbanja

Program efikasnih i lako primjenjivih vježbi omogućuje treniranje kod kuće, stoga više nema razloga za odgađanje tjelovježbe, jer sada možete trenirati i za vrijeme gledanja omiljene serije na televiziji.

Preuzmite ovdje program vježbanja i prehrane, a na www.ledo.hr potražite i kalkulator koji će izračunati indeks Vaše tjelesne mase kao i potrošnju energije prilikom svakodnevnih aktivnosti i vježbanja.

Objavljeno 15.05.2013.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!