Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kako se prezgodni Chris Hemsworth pripremao za ulogu Thora u trilogiji „Osvetnici“

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Svi znaju tko je Thor! Ovog nordijskog boga munje u trilogiji „Osvetnici“ utjelovio je jedan od najfit holivudskih glumaca, Chris Hemsworth. S obzirom da je posljednjih 7 godina posvetio upravo ulozi superheroja ne čudi da je Chris uvijek u super formi od koje ženama zastaje dah, a muškarcima raste zavist.

Iako bi najlakše bilo reći da je Hemsworth izvrstan genetski potencijal za ostvarenje ovakve forme, istina je da njegov način života svakako doprinosi savršenoj tjelesnoj formi.

thor

No, iako smo na prvu tako pomislili, Hemsworth formu ne duguje samo teretani. Istina je upravo suprotna: uz gym ovaj glumac jako puno vremena provodi surfajući po valovima, baveći se boksom i muay thaijem, ali i pakticirajući jogu.

„U treningu imam uključeno jako puno aktivnosti i različitih pokreta, od klasičnih treninga, to treninga koji mi pomaži poboljšati fleksibilnost, brzinu i eksplozivnost, poput različitih funkcionalnih treninga. Radim jako puno treninga boksa, muay thaija, ali i surfam i često prakticiram jogu“, rekao je Hemsworth u intervjuu za Men’s Health.

Kako je Hemsworth jako aktivan i na društvenim mrežama, njegovi sljedbenici mogu tako pratiti i videe njegovih treninga.

Isječak treninga iz gyma:

Isječak s borilačkog treninga:

Ovako to izgleda na valovima:

A kako i sam navodi, nekada mu i vlastita djeca pomognu, "kao teret" uz napomenu: "Obitelj koja trenira zajedno, zauvijek ostaje zajedno". 

thorthor

Ukoliko ste ljubitelj Marvelove trilogije, "Avengers" ("Osvetnici"), uživat ćete u svakoj sekundi ovih filmova, a ako vam ovaj žanr i nije najdraži, svakako pogledajte zbog Chrisa Hemswortha i njegove isklesane figure.

Izvor materijala: Instagram

Objavljeno 15.09.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!