Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

15 fitness izjava slavnih osoba

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Oni su lijepi, u dobroj formi, bogati i slavni. I iako često mislimo da s obzirom na sve privilegije koje imaju u sve to ne moraju uložiti toliko puno truda, možda ipak moramo malo stati i poslušati što govore. Mogli bi shvatiti da i od njih možemo ponešto naučiti.

U nastavku zato pročitajte što vam poznate zvijezde žele reći o treninzima, zdravoj prehrani i ljubavi prema svom tijelu. Nešto će vam zasigurno ući u uho i dobro poslužiti, ili za hrabriji početak ili za dobru motivaciju kada zapnete na pola puta.

Heather Morris

Osjećam se loše i lako me je razljutiti kada radim 16h dnevno i nemam vremena za trening. Odmah osjetim manjak endorfina. Za mene, trening zbilja predstavlja sreću.

Marisa Miller

marisa miller

Jesti pametno znači biti svjestan svoga tijela. Najočitiji način da to budemo je vidjeti ga. Zato, kada odlučite izgubiti suvišne kilograme, provodite više vremena sa što manje odjeće na sebi. Sumnjam da bih mogla pojesti nešto od junk fooda gola – a vi?

Cher

Fitness znači trud i upornost – kad bi se prodavao u bočici, svatko bi imao dobro tijelo.

Jillian Michaels

Nitko nije savršen, zato vas molim - prevaziđite potrebu da sve radite savršeno. Uostalom, savršeno je dosadno. Još danas, umjesto da se napadate pred ogledalom počnite na svoje nesavršenosti gledati kao na jedinstvene karakteristike koje vam daju karakter i dimenziju – jer to je upravo ono što one i rade.

Oprah

oprah

Ono što sa sigurnošću znam je to da je velika tajna u životu ta da nema neke velike tajne. Koji ste si god cilj odredili za ovu godinu, možete ga ostvariti – sve dok ste voljni biti iskreni prema sebi koliko ćete pripreme i rada u to ostvarenje morati uložiti. Nema kratica, provlačenja.

Samo ste vi, ovaj trenutak, i vaš izbor.

Jennifer Hudson

Ključna stvar je shvatiti svoje istinske, dubinske probleme - nikad nije stvar u hrani. Moramo biti realni i  iskreni prema sebi. Moramo stati i pitati se: Zašto ja to želim jesti, koji je pravi razlog? Neko vrijeme moja utješna hrana bila je čokolada. Obožavam čokoladu i shvatila sam da me opušta, ali uz svijest o onome što je u pozadini svega uspijem se bolje kontrolirati i pojesti onoliko koliko mi zbilja treba.

Drew Barrymore

Nema potrebe odricati se previše, smatram da samo morate pojesti malo manje od svega. Ne želim živjeti život gdje ne mogu imati ono što želim, to me samo tjera da to isto želim više.

Michelle Obama

michelle obama

Za mene, vježba daje više od dobrog izgleda – ona liječi.

Heather Locklear

Ponekad dođu dani kada se osjećam lijeno i samo želim prespavati taj dan, no znam da je trening ili bilo kakva druga aktivnost najbolji način da se pokrenem što će zasigurno učiniti da se osjećam bolje, emocionalno i fizički.

Kim Kardashian

Iznimno sam ponosna na svoje obline i nadam se da ih i vi cure prihvaćate! Bitno je vježbati i biti najbolja verzija sebe, ali nikad se nemojte osjećati da morate biti najmršavije da biste bile lijepe. Budite sigurne u sebe i zasjat ćete!

Jennifer Hudson

To nije dijeta, to je način života koji vas uči boljim vještinama. Godinama sam se borila s činjenicom da ne smijem jesti sladoled kojeg obožavam, danas si ga priuštim povremeno bez grižnje savjesti jer znam kako stati.

Jessica Biel

jessica biel

Za mene je obavezno: dovoljno sna, optimalna količina vode, zdrav način prehrane te odricanje od alkohola. Dosadno je znam, ali držanje tih principa stvarno pomaže.

Jennifer Lopez

Ja sam kao boksač koji se sprema za meč - svakodnevno odrađujem svoj kardio i trening s Tracy. No, ima dana kada se zbog umora nagovaram da krenem na trening. I iako mi se u tom trenutku neda, kada nakon toga dođem doma, istuširam se i uredim za izlazak, osjećam se jako zadovoljno sobom i ponosnom što se nisam prepustila bezvoljnosti.

Khloe Kardashian

Moje fitness putovanje biti će cjeloživotno putovanje. Fitness ne  znači biti bolji od drugih, već znači biti bolji od sebe. Ja još nisam stigla do svog zacrtanog cilja i tko zna hoću li ikada i stići. No bez obzira na to, zdravija sam nego ikad, a zahvaljujući redovitim trenizima rezultati se polako naziru. „Hey trbušni mišići, vidim vas!“ Nadam se da ću uskoro upoznati i druge vaše trbušne prijatelje!“ (Da, pričam sa svojim mišićima. Shvatite me, do sad ih još nisam upoznala.)

Michael Jordan

michael jordan

Kada želite nešto postići, prepreke su neizbježne. Ja sam ih imao, svi su ih imali. Ali bitno je shvatiti da vas te prepreke ne moraju i ne smiju zaustaviti. Ako udarite u zid, ne okrećite se nazad i ne odustajte. Shvatite kako ga preskočiti, krenite i djelujte.

Objavljeno 18.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!