Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Uz Slima Bellu do zdravlja i ljepote

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Slima Bella

Jeste li čuli za Slima Bellu? Ako jeste, ovim ćete se podsjetiti na sve što vam Slima Bella pruža, a ako niste, odvažit ćete se ući u prostore koji vam pomažu održati zdravlje i oblikovati vas onako i onoliko koliko to vi želite. Jačanje imuniteta cijelog organizma, vježbanje pod infracrvenim i led svijetlima, tretmani kisikom, rješavanje viška tjelesne težine i celulita upravo je to čime se Slima Bella bavi.

Dobrodošli u Slima Bellu

Kako svi znamo koliko je vježbanje korisno za zdravlje i ljepotu, Slima Bella korisnicima nudi kombinaciju vježbanja (s više od 250 različitih vježbi) u trajanju od 20 min u infracrvenoj kapsuli čime se zamjenjuje trening koji bi trajao jedan ili dva sata. Svaka vježba prilagođava se osobnim potrebama klijentice. Vježbanjem u infracrvenoj kapsuli organizam troši velik broj kalorija. Sličan učinak pruža i vježbanje na infracrvenom biciklu.

Slima Bella Slima Bella

Slima Bella Slima Bella

Vježbe se kombiniraju s boravkom u infracrvenim vlažnim ili suhim saunama u kojima se koža učvršćuje uz pomoć kisikoterapije i aromaterapije. Isto tako, vježbe se kombiniraju i s medicinskom 'spa kapsulom' Slim Line koja koristi infracrvenu i LED svjetlost, te 99%-tni čisti kisik koji se nalazi u samoj kapsuli (može se udisati maskom na usta ili nos, te koristiti lokalno na licu). Uz osnovne kombinirane zdravstvene programe i programe za oblikovanje tijela, mogu se koristiti i dodatne terapije kao što su vakuum, ultrazvuk, radiofrekvencija, presoterapija i elektrostimulacija.

Infracrvena sauna

Prehrana, psiha i zdravlje

Prehrana igra veliku ulogu u životu pa nije svejedno kako se hranimo. U Slima Belli svaka klijentica može dobiti savjet o prehrani koji je u skladu s njenim željama, ali i navikama. Tu je važno napomenuti kako zdrave navike postaju dugoročne.

I još je jedan veoma važan poticaj zdravlju: stara izreka kaže 'u zdravom tijelu - zdrav duh', a to je zaista tako jer vlastiti organizam možemo oblikovati i uz pomoć kontrole uma. Za postizanje tog načina oblikovanja tijela u Slima Belli će pomoći stručno vodstvo psihoterapeutkinje koju svaka klijentica, ako želi, može pitati za savjet o svemu što ju zanima kako bi uspostavila ravnotežu duha i tijela.

Upoznajmo terapijske tehnologije u Slima Belli

Infracrvene zrake su valovi energije, nevidljivi ljudskom oku, koji mogu prodrijeti duboko u ljudsko tijelo, lagano podižu temperaturu površine tijela i aktiviraju glavne tjelesne funkcije. Za razliku od UV zraka, IR toplinske zrake brinu se za zdravlje i nemaju veze s ultraljubičastim zračenjem. Infracrvene zrake se već godinama primjenjuju u terapeutske i medicinske svrhe, a koriste se i za grijanje dječjih inkubatora. Infracrvena energija pozitivno utječe na velik broj postupaka liječenja. Znanstveno je dokazano da dubinska toplina može poboljšati terapiju i ubrzati oporavak. Danas u svijetu ima mnogo medicinskih profesionalaca koji fizičke problema liječe IR terapijom.

IR terapije u Slima Belli koriste se jer uklanjaju otrovne tvari iz tijela i izgaraju masnoću i time pozitivno utječu na oblikovanje tijela i mršavljenje.

IR zrake

IR zrake pozitivno utječu na detoksifikaciju, stimuliraju aktivnost enzima i metabolizam pa iz tijela izbacujemo toksine i štetne tvari, potiču obnavljanje ozlijeđenog tkiva, jačaju imuno-sustav, jačaju kardiovaskularni sustav, opuštaju napete živce i mišiće, pospješuju cirkulaciju, regeneraciju i zasićenost kisikom, utječu na reumu, kostobolju, stres, itd.

LED TEHNOLOGIJA

LED tehnologija (kratica od Light Emitting Diodes -diode koje emitiraju svjetlo) je najnovija tehnologija koja se koristi u svrhu pomlađivanja, no mogućnosti uporabe su puno veće. Ovisno o dermalnoj penetraciji, valnoj dužini i boji LED svjetla mogu poticati cirkulaciju i reformaciju kolagena, te učvršćuje kožu (crvena svjetla); detoksikaciju organizma, daje organizmu dodatnu vitalnost i energiju (narančasta svjetla); potiče rad limfe (žuta svjetla)...

Osim toga, LED svjetla se uspješno primjenjuju u liječenju akni, sprječavaju nastanak ožiljaka i omogućavaju njihovo smanjivanje, pomažu kod psorijaze i vitiliga, nakon korektivnih zahvata na licu i kod liposukcije, kod opeklina, kod rana koje sporo zacjeljuju, za smanjivanje strija, za liječenje reumatskih tegoba i smanjivanje mišićne boli i slično.

Slima Bella Slima Bella

Tretman LED svjetlima je potpuno siguran. Potiče prirodne funkcije tijela (potiče razvoj i izmjenu novih stanica, stvaranje vezivnog tkiva, osobito kolagena, znatno ubrzava metabolizam stanica i povećava iskoristivost kisika pa stanice imaju dovoljno energije za obranu od štetnih utjecaja). U centru Slima Bella LED svjetla se koriste samostalno ili u sklopu medicinskih spa kapsula koje osim LED svjetla sadrže i infracrvena svijetla i 99%-tni kisik, 4 vrste aromaterapije i ergonomski ležaj u koji su ugrađeni masažni motori i, samim time Vam je omogućeno da probleme na licu i tijelu riješite na ugodan i bezbolan način.

TERAPIJA KISIKOM

U medicini je već 50 godina prisutno adjuvantno korištenje kisika u raznim terapijama. U novije vrijeme se kisik kao adjuvant pojavio u kozmetici i korektivnoj terapiji pretilosti ili starenja. Pojavili su se proizvođači brojnih napitaka, voda obogaćena kisikom, napitci s magnezijevim oksidom, dioksidom, peroksidom, hidroksidom, a isti cilj ima i proklamirano korištenje svježih napitaka i namirnica iz svih izvora. Korištenje oksigenizirane vode za kupanje i slične aktivnosti pokazalo je također pozitivne efekte kao adjuvant brojnim anticelulitnim tretmanima. Sve to je pospješilo uvođenje tzv. EWOT (exercise with oxygen therapy) vježbanje uz udisanje čistog kisika.

Slima Bella Slima Bella

U Slima Belli se koriste sva najnovija saznanja o primjeni kisika kao adjuvantne terapije. Primjerice, veoma dragocjen dodatak zdravlju je boravak u 'SlimLine'-u u kojemu se u organizam dodatno unosi čisti kisik udisanjem putem maske za usta ili nos. Podsjećamo na znanstvenu činjenicu da je kisik veoma važan za odvijanje svih staničnih funkcija u organizmu.

Kvaliteta života ovisi o umijeću čovjeka da izabere ono što je za njega najbolje. Izabrati i raditi ono što nam daje nadu i motivira nas - pokretačka je snaga života. Sve što radimo, mislimo, osjećamo i u što vjerujemo djeluje na naše tjelesno i duševno zdravlje. Naše zdravlje i dobro osjećanje utječe ne samo na zdravlje naših najbližih. Ono se manifestira i u globalu - na dobro osjećanje svijeta kojim smo okruženi. Zato je u Slima Belli razvijen jedinstven, individualan i stvarno različit pristup ženskoj ljepoti i dobrom osjećanju. U Slima Belli žene su odlučile osjećati se bolje, brinuti se za sebe, i u svoje tijelo i duh unijeti harmoniju.

Više o svemu na www.slimabella.hr.

Objavljeno 01.02.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!