Ljubičasta proteinska zobena kaša s peludi

zobena kaša

Imali smo nekidan raspravu na poslu zašto ljudima hrana koja je primjerice ljubičaste boje uvijek (ili gotovo uvijek) izgleda primamljivije od one zelene boje. Pogotovo je to čest slučaj sa smoothiejima ili nekim kašama. 

Tim povodom napravila sam jednu ljubičastu kašu, a boju može zahvaliti bobičastom voću koje je dalo aromu, svježinu i ovaj doručak obogatilo antioksidansima. 

Sve osim peludi sam ubacila u blender. Dodala sam malo vode, da mi kaša ne bude prerijetka jer će i iz bobičastog voća, izaći nešto vode. Izblendala sam na najsnažnijem stupnju blendanja, da dobijem pjenastu kašicu. Tako, naime, najviše volim. 

Istresla sam ovu zobenu kašu u tanjur i po vrhu stavila malo svježe peludi. Ako nemate svježe (jako ju je teško naći jer ima jako kratak rok trajanja, od samo par dana), koristite sušenu. 

Uživajte u bojama, aromi, sočnosti i bogatoj nutritivnoj vrijednosti ovog superdoručka. 

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
2
1
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija